stoineff

Касапинът от Русе заклал съпругата си защото ходела на фитнес

Касапинът от Русе заклал съпругата си защото  ходела на фитнес

Закланата Джейлян от Русе (вижте подробности за новината:"Зверско убийство хвърли Русе в шок") и нейният съпруг Бахар, който й нанесе редица смъртоносни удари с нож, са били изключително различни по характер. Тя е била отворена към света, витална, търсеща емоции. Той пък е бил затворен и не общувал с никого.

Според съседка на семейството двамата не са имали големи проблеми помежду си, но като всяка млада двойка се опитвали да напаснат характерите си.

 Тя общувала с хората от блока. Дошла от малко село и имала желание да се развива. Седмицата й била натоварена – ходела на фитнес и канго. Докато той ходел само на работа и не общувал с никого.


Тази разлика в характерите може да е предизвикала паталогичната ревност у Бахар, коментира пред Нова телевизия криминалният психолог проф. д-р Калин Гайдаров. По думите му хората не се раждат ревнивци и често подобна агресия не е планирана, но се отключва, ако проблемите са натрупани във времето. Той посочи, че ножът е оръжието на отмъщението.

Двамата съпрузи имали син, който сега е завършил първи клас. Детето е при бабата и дядото си.

related

Русе 2210756662927740732

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item