stoineff

SiteMedia Consultancy получи награда в категория “Бизнес дебют на годината”

SiteMedia Consultancy грабна приза „Най-креативно офис пространство за 2015 г.“ на годишните награди на b2b Media. 

PR агенцията за класически и иновативни комуникационни услуги заслужи и отличие в категория „Бизнес дебют на годината” след успешно се наложи сред водещите специалисти на пазара през миналата година. Призът дойде като следствие от осъществените партньорства и реализираните проекти, свързани с представяне на напълно нови комуникационни услуги и успешното разработване и внедряване на концепцията за споделена икономика като част от предоставяното обслужване.

SiteMedia Consultancy



„Много сме щастливи, че успяхме само за 6 месеца да превърнем TheSite в креативното пространство, което е днес и обещаваме, че няма да спрем до тук. Имаме още толкова много страхотни идеи за реализиране”, сподели Любомир Аламанов, генерален мениджър на SiteMedia Consultancy. “Наградите, обаче, не са само наши. Дължим ги на всички наши партньори и приятели, с които заедно реализирахме всяка идея и затова ще ги споделим с тях на парти този петък в прекрасната градина на TheSite”, допълни той.

SiteMedia Consultancy

Офисът на компанията - TheSite, отличен в класацията, се помещава под покрива на стара фабрика, напълно обновена и пригодена за целите и естеството на работата. Екипът на компанията успешно разработва концепцията за комюнити център, предоставящ възможности за създаване на здрава и силна общност на маркетинг средатата в България. Мястото е уникално по рода си и със своите над 1200 кв. м. открити и закрити площи, то е подходящо за провеждане на обучения, семинари, регулярни срещи и дискусии на българските експерти по маркетинг, реклама и комуникации. Обособените зали предлагат всички удобства, а градината се е превърнала в уютно и стимулиращо творческия процес пространство, което привлича с нестандартна визия и приятна атмосфера. Интерес провокират атрактивните огради и стени, преобразени от млади таланти, изразили себе си чрез графити, арт инсталации и снимки. Само за десетина минути градината се превръща и в лятно кино, където служителите и гостите заедно споделят емоциите на последните филмови или музикални хитове или страстно спорят за поредния футболен двубой.

SiteMedia Consultancy
Първата стъпка за припознаване на пространството от водещите комуникационни специалисти в България като център за обмяна на идеи и дискусии бе направена на 07 юли 2016 г., когато TheSite беше домакин на първото издание на Деня на ПР специалиста - професионален празник на експертите в комуникационната индустрия.

related

новини бг 203190795845211625

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item