stoineff

Извънредно: Въоръжен психопат искал да се види с Митьо Очитие в София Мед

Въоръжен с пистолет мъж е нахлул да търси  Митьо Очите тази нощ в болница "Софиямед". 


Това се е случило малко след един часа. Мъжът размахвал пистолет и крещял, че иска да се срещне с Митьо Очите. Той първо нахлул в гинекологичното отделение, а след това се отправил към четвъртия етаж на болницата, където лежи Димитър Желязков, разказват очевидци пред Канал 3.
Както е известно несебърският гангстер е настанен за лечение в частната клиника, след като беше транспортиран от Бургас.

"Беше много страшно. Човекът беше бос, изглеждаше като подивял и размахваше пистолет. Според мен беше много дрогиран или просто луд, но по-скоро първото", разказа пациентка, която става случайно свидетел на скандала. Тя излиза през нощта да изпуши една цигара, когато пред нея се разиграва ганстерския екшън.

Какво се е случило на четвъртия етаж не може да каже, защото от страх остава там, където е. По разказите й скоро идват три полицейски коли на помощ на болничната охрана.

БЛИЦ потърси коментар от болницата. От администрацията обясниха, че пиарът на медицинското заведение е в чужбина, а шефовете на "Софиямед" са в отпуска

related

новини бг 6720341211850387281

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item