stoineff

За малките мъже и жени


Преди много векове, щом децата ставали 6-8 годишни, започвали да ги обличат като възрастни. Това означавало кринолини, корсети, къдри, жакети и т.н. – каквато била модата за по-големите, такава била и за малките. Щом децата били облечени като възрастни, от тях се очаквало и да се държат по този начин.
           Днес всички с носталгия се сещаме за времената, в които сме били деца, и се опитваме да удължим това скъпоценно време за нашите малчугани. Радваме ги с различни анимационни герои, които се налагат навсякъде. Това се отнася и за дрехите и обувките на децата. Миньоните, Спондж Боб, Спайдърмен, Елза и още много други можете да срещнете във всеки магазин за детски дрехи и обувки. Малките никога няма да откажат играчка, тениска , елече или чехли с техните любими животинчета и супер хора, дори напротив- това би бил перфектен подарък. Въпросът е обаче как да съчетаем любимото за децата с най-доброто за тях? Нежната детска кожа трябва да носи еластични и леки материи. Качеството трябва да е на ниво, и за повечето родители това е най-важно. За да сме сигурни в това какво взимаме за детето си, добре е да пазаруваме от доказани вече в сферата имена. Така ще имаме едно нещо по-малко за което да следим, а именно качеството, защото знаем че там всичко е качествено. И пак остават немалко неща, за които да се оглеждаме.
               Е, има и родители – главно майки, които обичат да се обличат еднакво с децата си. Несъмнено това е интересно и прави впечатление на околните. Разликата днес е, че  стила на тоалетите е този , който се среща по средата на годините на майката и детето, а именно тийнейджърски. Освен добрия външен вид, този стил на обличане дава и  самочувствие на детето, а на майката-повод за гордост. Подобни сетове майка-дете обаче са голяма рядкост. За сметка на това малкото сайтове, които ги предлагат са сред най-добрите.

               В последните години все по-популярни стават и продуктите с украшения – декоративни камъчета, бродерии, мъниста и други, което придават повече стил сред детските официални облекла. Една от най-новите тенденции са „3D” моделите – със всяка изминала година стават все по популярни. Всяка нова детска и тийнеджърска мода в началото изглежда твърде шокиращо, но постепенно след това всички наоколо свикват с новостите. Но най-важното е родителите да се съобразяват с желанията на децата си, и да ги оставят да бъдат себе си- сами да избират стила си , да се радват на малките неща- като апликация или брошка и винаги да се чувстват добре в  това, което носят. 

related

Стоки и услуги 5380705907469310827

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item