stoineff

Моята история: Вижте как се излекувах с боров прашец

borov-prachec

Здравейте, искам да споделя моята история защото смятам, че тя може да помогне на много хора с подобен на моя проблем, а той се среща доста често в днешните дни натоварени със стрес и напрежение. Всичко започна преди около 10 месеца – в началото беше сърцебиенето и високото кръвно налягане. Тъй като съм само на 23 години това доста ме притесни (спортувам редовно и се храня здравословно), и тръгнах от лекар на лекар, от лаборатория на лаборатория за да разбера какъв е проблема ми.

Така започна ходенето по мъките. Изследванията не показваха проблема, а постепенно за почна да ме боли и главата събуждах се с кръвно 150 на 100. Това състояние продължи няколко седмици, като постепенно започнах да се чувствам депресиран и отчаян и започнах да пия антидепресанти. От тях пък се чувствах в някакво полусънно състояние – дрогиран, вял и смачкан. Положението ставаше плачевно. Тогава за първи път чух от приятелка на майка ми за терапията с прашец от бор. Според думите и само това щеше да ме излекува.

Така, или иначе вече нямаше какво да губя и си потърсих онлайн боров прашец и поръчах една опаковка. Приятелката на майка ми беше казала, че е най – добре да го пия по два пъти на ден в съчетание с киноа. След като изчетох листовката започнах да го взимам два пъти на ден сутрин на гладно и вечер преди лягане. Преди да довърша разказа ще ви разкажа малко за състава на тази природна хранителна добавка.

Съдържанието е балансирано - аминокиселини, витамини, магнезий, калий, фосфор, моно и полизахариди, протеин. А това, което прочетох за действието на боровия прашец беше, че подхранва черния дроб и далака, предпазва от тумори, регулира функционирането на стомашно-чревния тракт, подсилва сърдечно-съдовата система, като укрепва съдовете и по този начин понижава кръвното налягане; Подсилва кръвоносните съдове включително и в мозъка и така спомага по доброто му оросяване и работа. Добър е за диабетици и регулира производството на хормона инсулин. Боровия прашец дава доста сили и помага на организма да се въстанови по – бързо при преумора.

Така след това дълго въведение да продължа с историята. След първата седмица прием на боровия прашец спрях да пия антидепресантите. Постепенно болките в главата започнаха да отшумяват, а тялото ми започваше да се чувства все по – добре след всеки изминал ден. Направо не ми се вярваше. Започнах всяка сутрин да ставам рано и да правя разходки, чувство за бодрост и сили постепенно заменяше умората и тежестта в гърдите ми. Кръвното и инсулина ми вече бяха в нормите, а аз продължавах с терапията. Както казах в началото аз обичах здравословното хранене и по – принцип здравословния начин на живот. Това, че боровия прашец ми върна желанието и радостта в живота е безспорно. Към днешния ден вече 9 месеца пия два пъти дневно от боровия прашец и се чувствам великолепно. Затова мога спокойно да препоръчам на всеки да опита. Естествено това не е вълшебество и панацея за всякакви болки и проблеми, но в някои случаи, при които стреса и преумората са довели до цялостен срив на тялото прашеца е безценен помощник.

Андрей Иванов

related

Стоки и услуги 8075745468847336028

Публикуване на коментар

  1. Здравей, би ли споделил какъв боров прашец си приемал. Този който аз си купих е на панацеа, 70гр опаковка, но не съм сигурен дали е каествен колкото останалите на пазара? Пия го месец, но не осещам кой знае каква промяна. Аз съм на 22г. целта ми е повее енергия и издръжливост.
    Ти как го пиеше със ай, сок вода?
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item