stoineff

Skylodge: Живота заслужава да се живее

Едно умопомрачитено видео ни накара да се разтърсим за информация що е то Skylodge Adventure. 


Буквалния превод на това приключение е квартира в небето. Не е ясно дали искате да си го преведете така на български, но това което видях е част от една новозараждаща се култура при катерачите, хората живеещи екстремно и хората търсещи максимално удоволствие от живота.



Прозрачните капсули и живота на различни живописни места се предлага (поне това, което открихме) на един сайт http://naturavive.com/, а слогана, който веднага се набива на очи е:

 "Живота заслужава да се живее"

Самите те определят себе си като иновативни предприемачи, които са стартирали проекта, като целта му е да достигнат до хора на всякаква възраст, пол и без опит в катеренето да изживеят уникални моменти на красиви места по света.

В момента стъклените капсули (Skylodge) са разположени в Куско Перу на 400 метра надморска височина. Какво предстои за сега може само да гадаем.

Самият факт, че сте имали възможността да спите под звездите е достатъчен повод да се похвалите. Гледката, е уникална и невероятна във във всяка част от денонощието.

Skylodge

Skylodge

Skylodge


related

туризъм 1848736982717568088

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item