stoineff

Антъни Джошуа смаза Молина... Пролетта ще играе с Кличко


Джошуа нокаутира Молина
Антъни Джошуа не остави никакъв шанс на Ерик Молина и го нокаутира с ужасяващ десен удар в брадата.След мача Владимир Кличко поздрави победителя с думите: "Честито шампионе!"

Антъни Джошуа победи безапелационно Ерик Молина, като го нокаутира в третия рунд.


18 победи от 18 мача и 18 нокаута – така изглежда визитката на Джошуа след защитата на световната титла на Международната боксова федерация (IBF) срещу американеца Ерик Молина в Манчестър. Британската боксова машина си



поигра на котка и мишка със своя противник в първите два рунда, а в третия всичко приключи за претендента след брутален десен прав в брадичката.

198-сантиметровият гигант от Уотфорд изобщо не се притесни, че играе пред погледа на Владимир Кличко, чието име се спряга като един от следващите му съперници. Джошуа демонстрира, че не взима под внимание и заплахите на Молина преди мача, когато претендентът се закани да му отнеме пояса с нокаут.

Единствената изненада бе, че в първите два рунда британецът беше необичайно пасивен. В почивката между тях той дори получи забележка от треньора си, че ако това бе тренировка, отдавна е щял да бъде изваден извън ринга. Въпреки пасивността в края на всяка от първите две части Джошуа пласира по един много добре удар, с които сякаш показа, че може да накаже противника си, когато реши.

Този миг настъпи в средата на третия рунд, когато вече по-настойчивият Джошуа търсеше своите шансове за тежко попадение. Около минута и 35 секунди преди гонга той успя да изпрати плашещ десен прав между ръкавиците на Молина, който моментално се свлече в ъгъла. Съдията беше готов да спре мача още тогава, но американецът реши да продължи, макар и да бе видимо зашеметен.

Последва нов залп от крошета и ъперкъти, които буквално провесиха Молина на най-горното въже, а реферът го обгърна с тялото си, за да официализира поредния нокаут на шампиона. Джошуа за пореден път се показа като страхотен джентълмен и след края на мача и прегледа от докторите проведе дълъг разговор с Молина, като двамата си стиснаха ръцете.

За Барабаниста от Тексас (който има 25 победи) това бе четвърто поражение на професионалния ринг, като и четирите загуби са след нокаут.


Кличко изгледа снощната победа на Джошуа и след нея се качи на ринга, за да поздрави бъдещия си съперник с думите "Честито, шампионе!"

 Под бурните възгласи на публиката в залата украинецът се обърна към феновете с въпроса: "Искате ли да видите битка между двама олимпийски шампиони?"
На стадион "Уембли" на 19 април двамата най-сетне ще се изправят един срещу друг.

Това стана ясно, след като снощи Джошуа защити световната титла на Международната боксова федерация, побеждавайки с нокаут американеца Ерик Молина в Манчестър.

Веднага след края на мача промоутърът Еди Хърн се качи на ринга заедно с Кличко, който изгледа двубоя от първия ред, и двамата заедно обявиха новината.


„Ще играем в по-голяма арена, за да могат повече хора да гледат. Това е една стъпка, която хората искаха да видят. Кличко иска своите колани обратно, нека по-добрият победи. 


Съсредоточен съм изцяло върху себе си и това как да бия Владимир Кличко", сподели веднага след 18-ата си победа в професионалния бокс Антъни Джошуа.

„Това е, което хората искат да видят и този мач трябва да се състои. Боксирам се от 26 години и имам много опит, който ще ми помогне на ринга", заяви от своя страна Кличко.

Владимир Кличко не се е боксирал от октомври миналата година, когато беше победен от Тайсън Фюри.

related

Спорт 2507067576888568098

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item