stoineff

Къде да прекарате празника Свети Валентин

любовтта без която не можем

Понякога Свети Валентин е повод да си спомним, че в основата на това да се борим за изграждането на семейство, дом, възпитание на децата и израстването в кариерата, не стои нищо друго освен любовта.


Любовта, без която не можем



Ако и вие се чувствате в плен на това изключително силно и опияняващо чувство, можете да отпразнувате един от най-вълнуващите февруарски празници някъде далече от дома.

Да се предприеме пътуване през зимата може би е равносилно на авантюра, особено ако прогнозите са за по-студено време и снеговалежи, но това може би е част от тръпката и емоцията да се избяга от добре позната обстановка и да се посети ново място.


Какъв по-приятен повод за това от празника на влюбените Свети Валентин и възможността да го прекарате в някой романтичен български хотел?


Ако вече сте пътували и посещавали хотели за 14-ти февруари, вероятно знаете, че повечето хотелски комплекси подготвят специални пакети от услуги и цени за празника. Хотелите, които държат на високото качество на обслужване, модерния облик и разнообразието от туристически услуги обръщат специално внимание на празника и се стараят да постигнат наистина възможно най-романтична обстановка.

sveti-valentin-na-hotel

Къде да прекарате празника Свети Валентин?



Вариантите наистина са доста. Може би само един поглед към множеството оферти за 14 февруари ще ви подскаже коя дестинация да изберете или напротив, напълно ще ви обърка.

Все пак, съветът на каталога с почивки Onfire.bg е да заложите на място, което и двамата предпочитате – ако това е морски курорт, насочете се към такава оферта, ако е почивка в някоя тиха вила сред гората, изберете нея. Нали любовта не е в това да се гледаме очи в очи, а да гледаме заедно в една посока? Нека посоката е желана и от двамата, а от Onfire.bg съветват да погледнете тяхната любовна колекция от хотелски оферти за 14 февруари тук.


Все пак, преценете с колко свободно време разполагате. Ако не е много, по-добре не се отдалечавайте прекалено много от дома, дори и да ви се иска да попътувате до по-далечна дестинация като някои топъл тропически остров например. Далеч по-добре е да изкарате един романтичен спа уикенд за двама в някой spa хотел и да прекарате възможно най-много време заедно.


Заредете се с положително настроение и обърнете внимание един на друг. Колкото и да не си признаваме, с течение на времето, ние обръщаме все по-малко внимание на половинките си. Приемаме ги за даденост. Това е една от големите грешки, които допускаме и от която би трябвало да се страхуваме, защото тя малко или много ни отдалечава един от друг.


За да не се случва това, трябва да си обръщаме внимание, да се уединяваме по-често и да правим малки бягства от рутината някъде далече от ангажиментите и злободневието.

Открийте си свое райско кътче – островче на любовта, в което да се усамотите с половинката, винаги когато имате нужда. А какво по-хубаво от това, след години да чествате своята годишнина в същия романтичен хотел на същото място и да си припомняте този незабравим 14 февруари 2017 г.


related

новини бг 2851265088958363223

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item