stoineff

3-те „К“ при детските дрешки за специални поводи

detski-dreshki-za-oficialni-povodi



Появата на бебето е огромна радост както за родители, така и за роднини, приятели, познати. Покрай новия човек обикновено се създава и нов социален кръг, който е свързан основно с най-малкия член на фамилията. Това е онзи кръг от други приятелски двойки, мами или приятелки, които също имат бебета или се канят да имат такива, или пък имат малко по-големи каки и батковци в семейството. Обикновено те започват да Ви канят на разходки, на гости, на семейните си тържества и особено на поводи, свързани с малкия човек. За Вас също се отваря цял един нов свят, социална среда, в която Вие трябва да мислите за специалните поводи, партита, събития, гости, свързани с бебето. За всяко от тези събития вече ще планирате мястото, храната, Вашите тоалети, но вече и тоалета на малката принцеса или принц. Независимо дали са Ви поканили на такова събитие на друго бебе, кака или батко или събитието е Ваше, Вие искате Вашето малко създание да е блестящо, красиво и облечено зашеметяващо.

Преди да пристъпите към избора на официалния тоалет, проверете 3-те „К“ при специалните поводи:

“К“ № 1:  Къде ще бъде мястото на събитието?

На закрито или на открито; в домашна обстановка или в заведение? Дали ще бъде на открито, в градина на ресторант или в парка – трябва да проверите, преди да изберете официалния тоалет. Ако събитието е на открито, изберете дрехи, които са едновременно красиви, но и удобни, от приятни естествени материи. Това ще позволи на кожата на бебето да диша и на тялото да се движи свободно. Ако още не знаете къде да откриете официални бебешки дрехи от естествени материи, в pesa.bg има богат избор от разнообразни модели с прекрасен дизайн и от естествени материи. В раздел „за специални поводи“ екипът на сайта предлага много стилни официални дрехи за бебета от меки, памучни материи и удобна кройка.

„К“ 2: Каква ще е температурата на мястото на събитието?

Постарайте се да разберете възможно най-много за мястото и условията там. Ако ще бъдете на открито, непременно проверете прогнозата за времето и температурните очаквания. Постарайте се да имате един или дава комплекта дрешки за смяна. Ако ще бъдете в затворено помещение, съобразете официалния тоалет с температурата и възможността за излизане на свеж въздух. Pesa.bg предлага уникални стилни варианти, които даже и да не са от категорията «За специални поводи“, но пак ще бъдат идеален вариант за резервен тоалет - все така стилен и елегантен.

„К“ № 3 Колко дълго ще продължи събитието?

Добре преценете колко време ще отнеме празненството и по кое време на деня ще бъде то. Ако е на обяд, това означава, че трябва да се подготвите и за следобедния сън на малкия човек. Освен памперсите, кърпичките, бебешката храна и шишета, трябва да предвидите подходящи дрешки за сън – памучни бодита, чорапки и пеленка за завиване. През лятото, когато бебетата се събудят, често имат нужда от смяна на първия слой дрешки, тъй като е възможно да са се изпотили. Това може да не се отнася за най-малките, тъй като те почти не се потят, но възможността кожата им да прегрее и да се „подсече“, е голяма. Затова е важно да предвидите резервни дрешки и да подготвите определени зони от кожата на детето с бебешка пудра. Важно е винаги да носите и кремче против подсичане.



За да се подготвите освен с официален тоалет, не се колебайте да разгледате и останалите раздели на бебешки дрехи в pesa.bg. Ще откриете подходящи модели за сън и преобличане след сън. Например можете да погледнете раздел „бельо“ и раздел „комплекти“.

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item