stoineff

Как да разпознаем оригиналните касети с мастило за принтер Canon

mastilo-printeri-canon
Изборът на мастило за мастиленоструен принтер е важен. Не е достатъчно касетите с мастило да съответстват на характеристиките на принтера. За да се гарантира максимално качество на печат и работа на принтера е от значение тонерите, които се ползват, да са от същия производител и марка.
За печатащо устройство Canon Pixma най-добрият избор е мастило за принтер canon

Консумативи за принтери

Освен мастилото не по-малко важни са и другите консумативи, които се ползват при печат:


  • Хартия – обикновена или фото хартия

Хартия с марка Canon Pixma е специално направена за най-добра работа с принтерите Canon Pixma. Като резултат се постига възможно най-високо качество на печата. Освен това, използвайки консумативи на Canon, печатащите устройства на същия производител ще работят много по-дълго и безотказно.

  • Мастило

Мастило за принтер canon pixma, аналогично, има най-голямо съответствие с печатащи устройства от същия модел.
При мастилата за мастиленоструйните принтери е от голямо значение да се използват оригинални консумативи.
Използвайки мастило за принтер canon pixma при принтер canon pixma, печатащото устройство работи най-добре и възможностите му се използват максимално ефективно. По този начин се постига и най-доброто качество, на което е способен този модел принтер.

Качество на принтиране

По-ярки цветове и перфектно качество
Когато работят с мастило на Canon, принтерите Canon възпроизвеждат най-качествен цветен печат на изображения или графики. Формулата на мастилата за принтерите на canon е съставена така, че да постига ярки и точни цветове, плътност, откроени и реалистични тонове и образи. Черното мастило при печат на документи възпроизвежда наситен текст, плътно запълнени очертания, отчетливи малки букви и тънки линии.
Качествeно отпечатани изображения и дълъг живот на принтовете
Оригиналните глави на мастило за принтер canon pixma също са изработени така, че да отговарят най-точно на печатащо устройство canon pixma. Резултатът може най-добре да се види при съхранението на снимки / изображения в домашни условия, отпечатани от този принтер с мастилото за същия модел печатащо устройство и фото хартия на canon, предназначена за него. Снимките се запазват с години като излезли от професионален печат, образите не избледняват, хартията не се изкривява.

Предпазване и дълъг живот за принтера
Когато се използват оригинални консумативи за съответния модел принтер, това предпазва устройството, оптимизира и защитава работата на елементите в него и удължава живота му.
Уникалната технология, по която е изработена всяка печатаща глава FINE на принтерите Canon, прави печатането на образа с перфектно качество, като в същото време скоростта на принтиране е висока. Дюзите, от които се впръсква мастилото, са с диаметър 0,009 мм. Затова е важно да се използва мастило за принтер canon pixma, тъй като неговата формула е разработена специално за прецизно фино принтиращи глави.
Оригиналното мастило поддържа качеството на печат високо и удължава живота на устройството и неговите части.

Как се познават оригиналните касети с мастило?


Оригиналните касети с мастило на Canon винаги се произвеждат в два вида опаковка: хартиена или полиетиленова.
- Хартиена опаковка
Отличава се с холограма на canon върху картонената опаковка. Погледната под различен ъгъл, холограмата показва надписи Canon и Genuine.
- Полиетиленова опакова
Блистерът /термо-фолиото – има уникална форма, типична за Canon, като самото фолио е с високо качество, има отличителни принтирани знаци и е добре запечатано. Опаковките на Canon са направени от 70 % рециклирани материали.

Computer-store.bg разполага с богат избор консумативи и принтери с марка Canon, както и други принтиращи устройства. Онлайн магазинът приема и обработва поръчки по всяко време на деня и седмицата. Това е един от малкото магазини, които работят с безплатна доставка и позволяват гъвкави методи на плащане. Клиентите имат възможност да заплатят при доставка в брой, по банков път или на разсрочено плащане чрез банков превод при сключен договор.

related

Технологии 4591420577656587918

Публикуване на коментар

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Графичен и лого дизайн (gd-8)

Следвайте ни в Google+

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item