stoineff

Как да разпознаем оригиналните касети с мастило за принтер Canon

mastilo-printeri-canon
Изборът на мастило за мастиленоструен принтер е важен. Не е достатъчно касетите с мастило да съответстват на характеристиките на принтера. За да се гарантира максимално качество на печат и работа на принтера е от значение тонерите, които се ползват, да са от същия производител и марка.
За печатащо устройство Canon Pixma най-добрият избор е мастило за принтер canon

Консумативи за принтери

Освен мастилото не по-малко важни са и другите консумативи, които се ползват при печат:


  • Хартия – обикновена или фото хартия

Хартия с марка Canon Pixma е специално направена за най-добра работа с принтерите Canon Pixma. Като резултат се постига възможно най-високо качество на печата. Освен това, използвайки консумативи на Canon, печатащите устройства на същия производител ще работят много по-дълго и безотказно.

  • Мастило

Мастило за принтер canon pixma, аналогично, има най-голямо съответствие с печатащи устройства от същия модел.
При мастилата за мастиленоструйните принтери е от голямо значение да се използват оригинални консумативи.
Използвайки мастило за принтер canon pixma при принтер canon pixma, печатащото устройство работи най-добре и възможностите му се използват максимално ефективно. По този начин се постига и най-доброто качество, на което е способен този модел принтер.

Качество на принтиране

По-ярки цветове и перфектно качество
Когато работят с мастило на Canon, принтерите Canon възпроизвеждат най-качествен цветен печат на изображения или графики. Формулата на мастилата за принтерите на canon е съставена така, че да постига ярки и точни цветове, плътност, откроени и реалистични тонове и образи. Черното мастило при печат на документи възпроизвежда наситен текст, плътно запълнени очертания, отчетливи малки букви и тънки линии.
Качествeно отпечатани изображения и дълъг живот на принтовете
Оригиналните глави на мастило за принтер canon pixma също са изработени така, че да отговарят най-точно на печатащо устройство canon pixma. Резултатът може най-добре да се види при съхранението на снимки / изображения в домашни условия, отпечатани от този принтер с мастилото за същия модел печатащо устройство и фото хартия на canon, предназначена за него. Снимките се запазват с години като излезли от професионален печат, образите не избледняват, хартията не се изкривява.

Предпазване и дълъг живот за принтера
Когато се използват оригинални консумативи за съответния модел принтер, това предпазва устройството, оптимизира и защитава работата на елементите в него и удължава живота му.
Уникалната технология, по която е изработена всяка печатаща глава FINE на принтерите Canon, прави печатането на образа с перфектно качество, като в същото време скоростта на принтиране е висока. Дюзите, от които се впръсква мастилото, са с диаметър 0,009 мм. Затова е важно да се използва мастило за принтер canon pixma, тъй като неговата формула е разработена специално за прецизно фино принтиращи глави.
Оригиналното мастило поддържа качеството на печат високо и удължава живота на устройството и неговите части.

Как се познават оригиналните касети с мастило?


Оригиналните касети с мастило на Canon винаги се произвеждат в два вида опаковка: хартиена или полиетиленова.
- Хартиена опаковка
Отличава се с холограма на canon върху картонената опаковка. Погледната под различен ъгъл, холограмата показва надписи Canon и Genuine.
- Полиетиленова опакова
Блистерът /термо-фолиото – има уникална форма, типична за Canon, като самото фолио е с високо качество, има отличителни принтирани знаци и е добре запечатано. Опаковките на Canon са направени от 70 % рециклирани материали.

Computer-store.bg разполага с богат избор консумативи и принтери с марка Canon, както и други принтиращи устройства. Онлайн магазинът приема и обработва поръчки по всяко време на деня и седмицата. Това е един от малкото магазини, които работят с безплатна доставка и позволяват гъвкави методи на плащане. Клиентите имат възможност да заплатят при доставка в брой, по банков път или на разсрочено плащане чрез банков превод при сключен договор.

related

Технологии 4591420577656587918

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item