stoineff

Депутатската дъщеря Еля Дишли е зверски убита и натъпкана в куфар

Депутатската дъщеря Еля Дишли
Дъщерята на Осман Дишли - Еля Дишли, чийто труп е намерен в Украйна, е била убита в апартамент на ул. "Гарбарска" в градчето Ивано-Франкивск. Тялото и  е натъпкано в куфар и превозено  с такси в близката гора, където е захвърлено в дълбоко езеро.

Според разследващите  убиец е нейният приятелят, който към монета е арестуван, съобщават украинските медии, като се позовават на зам.-началника на местната полиция Игор Бабюк.

По тялото на Еля Дишли има следи от насилствена смърт. Момичето е от разградското село Езерче и е дъщеря на бившия депутат от 36-ото Народно събрание от ДПС Зия Дишли.

 Дишли била студентка четвърта година стоматология в украинския град. За последно е видяна със своя 29-годишен приятел Елдар от Туркменистан.
 В Украйна замина и брат й - зъболекарят в Разград Осман Дишли. Според galka.if.ua момичето е било убито с тъп предмет. Предстои аутопсия на тялото.


related

новини 42293140386956467

Публикуване на коментар

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Графичен и лого дизайн (gd-8)

Следвайте ни в Google+

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item