stoineff

Депутатската дъщеря Еля Дишли е зверски убита и натъпкана в куфар

Депутатската дъщеря Еля Дишли
Дъщерята на Осман Дишли - Еля Дишли, чийто труп е намерен в Украйна, е била убита в апартамент на ул. "Гарбарска" в градчето Ивано-Франкивск. Тялото и  е натъпкано в куфар и превозено  с такси в близката гора, където е захвърлено в дълбоко езеро.

Според разследващите  убиец е нейният приятелят, който към монета е арестуван, съобщават украинските медии, като се позовават на зам.-началника на местната полиция Игор Бабюк.

По тялото на Еля Дишли има следи от насилствена смърт. Момичето е от разградското село Езерче и е дъщеря на бившия депутат от 36-ото Народно събрание от ДПС Зия Дишли.

 Дишли била студентка четвърта година стоматология в украинския град. За последно е видяна със своя 29-годишен приятел Елдар от Туркменистан.
 В Украйна замина и брат й - зъболекарят в Разград Осман Дишли. Според galka.if.ua момичето е било убито с тъп предмет. Предстои аутопсия на тялото.


related

новини 42293140386956467

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item