stoineff

Защо е необходимо да подмените бравите и ключалките, при преместване в ново жилище?

Ключар в София

Защо е необходимо да подмените бравите и ключалките, при преместване в ново жилище?

Преместването в ново жилище за някои хора е стресиращо събитие. Има толкова много неща, които трябва да се свършат и още много други, за които трябва да помислите и да предвидите.
Една от основните задачи, които в никакъв случай не трябва да пренебрегвате, е да потърсите ключар в София с цел подмяна на настоящите брави и ключалки на вашия нов дом. Като нов собственик или наемател, е от изключителна важност да смените старите ключалки, запомнете това!

Защо ли?

Старите собственици и обитатели вероятно са имали няколко копия от ключовете за входната врата, които биха осигурили нечий (за съжаление, не Ваш) безпроблемен достъп до вашия нов дом. Разбира се, това не е задължително, но е добре да помислите върху тази възможност. Въпреки факта, че всички ключове трябва да бъдат предадени при окончателната продажба или при сключване на договор за наем, някои хора вероятно са пропуснали (волно или неволно) да предоставят всички комплекти ключове от предишните си жилища. Това не само създава проблем за безопасността на новите собственици и обитатели, но и в бъдеще може да бъде причина за застрахователни проблеми.

Има регистрирани случаи, на домове, ограбени от хора, които или са познавали предишните собственици или самите те са били ползватели или наематели на жилището. Ето защо е много важно да отделите време, за да смените ключалките. За целта е необходимо да се свържете със специалист ключар, който има необходимите знания и умения за да подмени всички стари заключващи системи в дома. Това трябва да е едно от първите неща, които да свършите, при нанасяне в нов дом. За постигане на допълнителна сигурност, попитайте ключар за монтаж на допълнително заключване с висока степен на сигурност, ако разбира се, той вече не Ви е предложил такава ключарска услуга сам.

При смяната на ключалките, не забравяйте да ги подмените всички врати – на входната врата на жилището, на мазето, на общи части на етажа, ако има такива, както и на пощенската кутия. Не забравяйте, че мазетата, които не се използват толкова често са притегателна точка за крадците и това са местата с голяма честота на посегателства от крадци.

Запомнете, подмяната на ключалките, когато се премествате на ново място, ще Ви даде сигурност и спокойствие, за това не се колебайте, а се доверете или на кварталния ключар или на такъв, който извършва мобилни ключарски услуги в София. Не натоварвайте ума си допълнително с мисли за сигурността си, а сменете ключалките навреме, за да защитите вашето семейство и вашата собственост.

related

Стоки и услуги 260658751917548448

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item