stoineff

Перник е в траур! 9 незрящи от Перник загинаха в катастрофа край Ловеч

Перник е в траур! 9 незрящи от Перник загинаха в катастрофа край Ловеч
Пътнически микробус с пернишка регистрация и товарен автомобил от Шумен се удариха челно в района на ловешкото село Микре. При инцидента на място са загинали девет души, а 21 са били ранени, съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Всички пострадали са транспортирани в ловешката болница, където двама души са починали. Един тежко пострадал е транспортиран до болницата в Плевен. Останалите ранени са в ортопедичното и хирургичните отделения на ловешката болница.

По данни на Апелативната прокуратура във Велико Търново в микробуса са пътували група незрящи, които са били на екскурзия. По първоначални информация шофьорът му е навлязъл в насрещната лента за движение, след което е последвал челен удар с товарния автомобил.

Кметът Вяра Церовска изразява своите дълбоки съболезнования към близките на загиналите. "Съпричастна съм с мъката и страданието на всички близки и роднини на починалите. Ще направя всичко възможно да окажа съдействие за транспортиране на пострадалите до специализирани болници в страната", е заявила Церовска.


related

при ПТП 2454836490387749489

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item