stoineff

За антикумунизма и влаковете със злато подарени на Русия

antikomunisti

От пощата:

Има особен вид форумни тролове (или може би червеи). Около 25 - 35 годишни.  Ама мазни и гадни.

В последно време  из фейсбук   циркулира една смешна статия за фалити на България.  По бай Тошово време. Даже ми е скучно да я прочета.

Не знам колко тона злато България била подарила на Русия. Май ставаше дума за 32 тона. Според същата статия това са около 3 милиарда лева, или нещо от сорта. Не ми се проверява. Нека е така. Ако трябва да бъдем честни докрай, държавата има  няколко доста големи провалени проекти, които финансира в Ирак, Габон, Либия, Венецуела и Източна Африка. Какво обаче не пише в тази статия? Не пише, за какво друго и как са похарчени тези пари.

Не пише, че за това злато обаче в България са построени:


1. Толкова "панелки" , които вече почти 30 години, тези дето го плюят режима не могат да ги боядисат, или санират. (ама живеят в тях)

2. Толкова заводи, които за толкова години същитете тези поплювковци, все още не могат да ги изкрадат, разрушат и продадат за скраб.

3. Две магистрали и пътища, на които не могат даже да направят маркировка и да почистят от сняг през зимата.

4. Язовири, на които не могат да поддържат стените и преливниците чисти.

5. Училища и детски градини, които са празни, защото същите тези нямат деца.

6. Атомна централа, от която с кеф използват ежедневно евтин ток.

7.  Знаете още какво... Ако не знаете питайте.



Естествено това е направено и от трудолюбивите баби и дядовци, на тези 30 -тина  годишни храчещи безделници, които не правят нищо друго, а продължават да закопават България - още и още надолу. Те по цяла седмица обикалят кръчми кафета и разни форуми, къде онлайн, къде офлайн, а в петък заминават на село при същите тези баба и дядо, на село. За да си вземат био яйца, да наскубат праз, да вземат някой домашен компот и лютеничка, а и някой лев от пенсията на баба и дядо.

И като пийнат от домашното винце и ракийка, хапнат печено свинско ухо и сланинка пак да обяснят на дядо и баба как някой е окрал техния труд и как сега няаа пари за пенсии. Как бай Тошо е окрал и фалирал държавата, раздал златото на руснаците - окупатори. Как евреите и банките са виновни за всичко... Как дядото на един техен приятел бил в Белене, защото разказвал вицове и как немало банани в магазина. И още... и още... м ... тази органик сланинка как върви и с винце - "Имаш ли още дедо, в мазето?"

 А от понеделник пак ще са вегани, антикомунисти, антиваксъри и биоекотурбогъзари 

related

Политика 1860938002828937344

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item