stoineff

Извращение: Мехмед убил Дамла, защото бил влюбен в майка и

Потресаващото убийство на 7-годишната Дамла, което разтърси Момчилград и цяла България, е причинено от… любов. Разследващ от екипа следователи, които нищят зверството, разкрива пред седмичник, че детето е удушено от своя 25-годишен братовчед Мехмед.

Още по-потесаващо е, че той е имал сексуална обсесия към майката на жертвата и своя леля - 38-годишната Садет Муса.


Според ченгетата вече е ясно, че именно първият братовчед на Садет е посегнал на невръстното момиченце, което, според изверга, пречило на любовната идилия с майката. Мехмед работел заедно с леля си в завода, тя го обичала като свой собствен син и непрекъснато му помагала. Преди 2-3 години обаче племенникът се влюбил в леля си.

38-годишната Садет била много притеснена от увлечението на роднината си и се опитала да му обясни, че няма как да бъдат интимни. След последния скандал между тях, когато почерпения Мехмед се нахвърлил похотливо върху леля си, Садет го заплашила, че ще се оплаче в полицията и ще каже на майка му. "Имам дете, как не те е срам, бе? Какви си ги въобразяваш?", крещяла тя. Най-вероятно малкото момиченце е станало свидетел на мераците на братовчед си към майка му и дни по-късно е било ликвидирано по най-жестокия възможен начин в детското си креватче.

Смъртта, която разплака дори опитни ченгета в Момчилград, е настъпила, след като уродът притиснал силно с ръка устата и нослето на Дамла, докато момиченцето просто спряло да диша. Първоначално имало версия, че майката на Дамла е негова съучастница, която на този етап е отпаднала.

Мехмет неведнъж е оставал сам с братовчедка си. "Той е племенник на Садет, помагаше й в гледането на детето. Често сме го виждали с малката Дамла навън, извеждаше я на разходка. Кой да предположи, че е искал нещо повече от майката, та тя му е леля?", потресени са в Момчилград.

Убиецът живее в апартамент в района на автогарата, на около 700-800 метра от блок "Слава", в който беше домът на 7-годишната Дамла.

Нечовешкото престъпление се разигра в мразовитата неделна утрин, 17 декември, когато детето е нападнато в дома си. Дамла е живеела сама с майка си, която предната вечер отишла нощна смяна в завода за авточасти "Теклас-България", на десетина километра от града. Садет Муса има и по-голям син, който обаче от няколко месеца живеел в Истанбул. Мъжът ѝ пък от години бил гурбетчия в Белгия и рядко си идвал в родината. Таткото и братът обаче вече са в Момчилград.

До 15 години затвор грозят убиеца на Дамла. В сряда стана ясно още, че община Момчилград отменя общоградското тържество за посрещане на Новата година, което традиционно се провежда на 31 декември на централния площад. Отмяната е знак на съпричастност с трагедията на близки и познати на убитата Дамла.

Преди минути започна последното сбогуване със зверски убитото дете. Стотици изпращат малката Дамла в последния й път. Погребението бе насрочено за 14 часа, но около сто души се бяха събрали още по обяд в района на автогарата в родопския град в днешния ден на траур, който обяви Общината, съобщава "Родопи24".

Всички знамена са свалени наполовина, а Момчилград сякаш е смръзнал заедно с тъгата на опечаленото семейство. Заради трагедията в блок „Слава”, където 7-годишното дете бе убито, в Момчилград бяха отменени и новогодишните празненства на площада.

related

новини бг 1865330013738000911

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item