stoineff

Въпроси и мнения при избор на интериорни врати?

Как да изберем типа интериорни врати за нашия дом?

Понякога да изберем подходящите интериорни врати за дома ни не е никак проста задача.
На пазара вече има доста голямо разнообразие и конкуренция в предлагането, което от една страна е чудесно, но от друга може да настане сериозно объркване. Цените варират в широки граници, а качеството на предлаганите врати не винаги е съответно на цената. Затова ние от „Борса Узунов” поискахме обратна връзка от потребителите на специализирания ни сайт https://www.vrati.biz/.
От проучването стана ясно, че хората търсят от интериорната врата освен цялостно да допълни визията и стила на жилището и някои други качества.

1. Устойчивост на издрасквания и леки удари (здравина и материал на вратата) – На първо място потребителите се интересуват от това, колко време ще могат да използват покупката си, от какъв материал е направена вратата – Дали е HDF (Дървесинни платна с висока плътност) MDF, ПДЧ, друг вид плоскости, или пък е от масивно дърво, както и най – външния слой на покритието, какъв е лакът и каква е неговата издръжливост. (Не се колебайте да потърсите консултация от нашите експерти. Според вашия бюджет ще получите най – добрата оферта.)

2. Изолация от шум (Звукоизолация на интериорната врата) – Добрите врати освен да отделят две помещения едно от друго имат за цел и да възпрепятстват звуците и свободното им преминаване. Родителите не искат децата им винаги да чуват какво се случва в другата стая, нали? За това е добре интериорната врата да осигури изолация около Rw=32-37dB.

3. Топлоизолация. Въпреки, че не това е основната функция на вътрешните врати. Много от нашите клиенти се интересуват и от тази характеристика и искат мнения за това каква да бъде топлоизолацията на интериорната врата. Това е така, защото интериорните врати отделят, понякога неотопляеми коридори от отоплени всекидневни стаи, спални, или други помещения. Затова освен качеството на материала е важно и вида на уплътнението.

4. Влагоустойчивост. Честно казано не бяхме изненадани, че много от клиентите ни потърсиха мнение относно устойчивостта на интериорните врати на влага. В много части на България има големи годишни разлики във влажността на въздуха и особено хотелите и къщи за гости по родното Черноморие търсят висококачествени врати, които да бъдат и с повишена влагоустойчивост.

5. Включен ли е монтаж в цената? Това е друг често задаван въпрос. В нашия сайт в цените на повечето от интериорните врати не е включен монтаж. Ако желаете обаче ние ще ви препоръчаме майстори, които да се погрижат за монтажа.

6. Включена ли е доставката? ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ВСИЧКИ ВРАТИ В СОФИЯ. Ако не сте от София пък е възможно  да получите специална оферта, при поръчка на повече от 5 интериорни врати и отново да бъде безплатна доставката. Не се колебайте да попитате - ние специализирано звено на „Борса Узунов”. https://www.vrati.biz/interiorni-vrati/ , с удоволствие ще отговорим на въпросите ви. Ако имате различно мнение, или въпрос ние сме насреща.

interiorni-vrati


related

Стоки и услуги 6432263187656654605

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item