stoineff

Професионална екзекуция, или битова драма е в основата на убийствата в Нови Искър

МВР има версия за жестокото шесторно убийство в Нови Искър. Все още обаче няма заподозрян. 

Ясно е вече, че никой от застреляните не се е самоубил. Разследващите смятат, че престъплението е заради бизнеса на семейството.

В сряда кладенец в гората над Нови Искър е открито тялото на 44-годишната Кети Кюхова. Тя беше единствената от семейството, за която се предполагаше,че е жива.
На метри от кладенеца разследващите намират и семейния джип. Не е ясно дали жената се е качила доброволно в него или е качена насила. Разследването продължава.
По мое мнение това престъпление не може да бъде извършено от един човек. Телата са местени, жената е отведена. Чистени са следи", каза в предаването "Здравей, България" журналистът Стефан Ташев.


Сайтът "Бивол" пък излезе с друго заглавие и версия: " Убийството в Нови Искър - голям кредит, неясни доходи и измамни фирми"

Ето какво публикуват по случая от Нови Искър по тяхно разследване.

"Вилата в Нови Искър е струвала 127 128,95 лв. Придобита е от убитите Неделчо Юнаков и Кети Кюхова на 19.04.2017. По-голямата част от средствата – 99 800 лв., са от ипотечен кредит от от Уникредит Булбанк. Залог по кредита е въпросният имот, а Юнаков и Кюхова са съдлъжници по този кредит – показват справки от Имотния регистър.

Неделчо Юнаков е бил за кратко едноличен собственик на БАУ КОНСУЛТИНГ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД (предишно име ТОП БРОКЕР), която е с 30 лв. капитал. Друг бизнес той не е имал нито преди, нито след включването си в БАУ. Сегашният собственик на БАУ Камен Иванов Благоев има над 15 фирми, занимаващи се със строителство, недвижими имоти и търговия.

Бизнес историята на Кети Кюхова се изчерпва със съдружие във фирмата ДЕВИ КЕ, регистрирана с 6 лв. капитал. От 2013 г. насам няма данни тази фирма да развива дейност.

Не е ясно с какво друго са се занимавали Юнаков и Кюхова. Няма данни Юнаков да е придобивал или продавал други имоти, а Кюхова през 2010 г. е продала гарсониера в Люлин, София. Засега е загадка какви доходи са доказали двамата пред Уникредит, за да им бъде отпусната сумата от близо 100 000 лв за покупка на къщата в Нови Искър. Очевидно е, че те са разполагали със средства както за купуването на вилата, така и за поддържане на относително скъп автомобил BMW X5."

https://bivol.bg/

related

новини бг 2844951077626957126

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item