stoineff

Нери Оксман (Neri Oxman) ли е новото гадже на Брад Пит?

Neri-Oxman


Брад Пит излиза с красивата архитектка Нери Оксман от шест месеца, твърдят булевардните издания в САЩ.


Връзката на холивудската звезда с професорката датира от миналата есен, като според информациите двамата са работили заедно по архитектурен проект.

54-годишният актьор отдавна е известен със страстта си към архитектурата и дизайна. Той дори има собствена линия мебели. Колкото до 42-годишната Нери за нея се знае, че е американка с израелски корени и освен талантлива архитектка е уважавана университетска преподавателка по специалността.

Колега на Оксман я описва пред списание People като "великолепна" и дори "гений". Той добавя: "Брад и Нери веднага бяха привлечени един от друг, защото споделят една и съща страст към архитектурата, дизайна и изкуството. Професионалното им приятелство бързо прерасна в нещо повече. Брад иска да прекарва повече време с Нери, защото тя е завладяваща."

Талантливата брюнетка е и художник, като нейни произведения са включени в колекции в различни музеи в Париж, Виена и Бостън. Нери има един брак зад гърба си с аржентинския композитор Освалдо Голиджов.

Според някои издания обаче снимката, от която е тръгнал слуха е фалшификат и във връзката между двамата няма нищо вярно. Каква е истината обаче скоро ще стане ясно.


related

Свят 2192256130852967988

Публикуване на коментар

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Графичен и лого дизайн (gd-8)

Следвайте ни в Google+

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item