stoineff

Нери Оксман (Neri Oxman) ли е новото гадже на Брад Пит?

Neri-Oxman


Брад Пит излиза с красивата архитектка Нери Оксман от шест месеца, твърдят булевардните издания в САЩ.


Връзката на холивудската звезда с професорката датира от миналата есен, като според информациите двамата са работили заедно по архитектурен проект.

54-годишният актьор отдавна е известен със страстта си към архитектурата и дизайна. Той дори има собствена линия мебели. Колкото до 42-годишната Нери за нея се знае, че е американка с израелски корени и освен талантлива архитектка е уважавана университетска преподавателка по специалността.

Колега на Оксман я описва пред списание People като "великолепна" и дори "гений". Той добавя: "Брад и Нери веднага бяха привлечени един от друг, защото споделят една и съща страст към архитектурата, дизайна и изкуството. Професионалното им приятелство бързо прерасна в нещо повече. Брад иска да прекарва повече време с Нери, защото тя е завладяваща."

Талантливата брюнетка е и художник, като нейни произведения са включени в колекции в различни музеи в Париж, Виена и Бостън. Нери има един брак зад гърба си с аржентинския композитор Освалдо Голиджов.

Според някои издания обаче снимката, от която е тръгнал слуха е фалшификат и във връзката между двамата няма нищо вярно. Каква е истината обаче скоро ще стане ясно.






related

Свят 2192256130852967988

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item