stoineff

Обосновани футболни прогнози от BGPrognozi.INFO


BGPrognozi.INFO е добър сайт за футболни прогнози. Те предлагат обосновани прогнози всеки ден за водещите мачове по европейските терени и в България. Това е голям портал за футболни прогнози като също така може да откриете и други съвети за залагания, които са без обосновка. Най-добри обаче са обоснованите прогнози, които представляват футболни анализи с прогноза в края на статията.

Обосновани футболни прогнози от BGPrognozi

Когато отворите уеб адрес bgprognozi.info, вие ще видите в центъра на екрана раздел „Обосновани“ – тук са публикувани обоснованите футболни прогнози. Само трябва да кликнете върху него и може да видите всички написани прогнози. Освен това още при зареждането на сайта може да се информирате за кои мачове са днешните обосновани прогнози, тъй като в централната част на дисплея се сменят футболните прогнози, които са със съответната картинка за срещата. Например може да видите двубоя Барселона – Леванте с днешната дата и това ще означава, че има обоснована футболна прогноза за тази среща. Само натиснете върху картинката или текста и ще се зареди нова страница, където може да прочетете футболния анализ за двубоя.

В BGPrognozi.INFO може да намерите и обосновани прогнози футбол свят. Сайтът предлага футболни прогнози от всяка точка на света, така че често може да откриете прогнози за двубои от Южна Америка и Азия. Разбира се това е по-вероятно, когато няма интересни мачове в Европа, защото тогава вниманието пада върху останалите двубои извън Стария континент.

Какво включват обоснованите футболни прогнози на BGPrognozi.INFO?


Всяка прогноза започва с базисна информация – кои отбори излизат един срещу друг, кога е срещата, на кой стадион ще се играе. Тази кратка информация и полезна за играчите е в рамките на две-три изречения – увод към прогнозата.

След това типстърите предлагат информация за двата отбора – на кое място са тимовете в класирането, какви са последните им резултати, колко победи и загуби имат в предходните си пет / десет срещи и т.н. Също така се включва и важна информация за контузени и наказани играчи. Разбира се набляга се и на статистиката като се споменава какви са предходните резултати между двата отбора, как се представят отборите като домакин / гост, какви са амбициите им за срещата, имат ли други важни мачове в последните дни и др. ценна информация за двубоя. Читателите на прогнозите могат да си направят добра преценка от написаното. Ето защо обоснованите футболни прогнози са толкова полезни. Дори и да не следите футболните срещи, може с няколко подобни прогнози да спечелите добри пари. Много играчи търсят футболни прогнози всеки ден, за да спечелят повече, тъй като нямат късмет в собствените си прогнози.

Обоснованите прогнози от BGPrognozi.INFO никак не са за изпускане. Вие трябва да се доверите на типстърите на сайта и след седмица – две ще видите какви ще са резултатите. Може би в началото ще имате колебания дали да залагате прогнозите, но бързо ще се уверите, че те са успешни и печеливши. Дори да се сбъркат 2 - 3 прогнози, вие трябва да продължите напред и отново да залагате, защото обоснованите футболни прогнози са с много добър замисъл и лошата серия бързо ще спре, а след това ще започнат печалбите.

Футболни прогнози

related

Спорт 7718491139352602834

Публикуване на коментар

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Графичен и лого дизайн (gd-8)

Следвайте ни в Google+

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item