stoineff

Обосновани футболни прогнози от BGPrognozi.INFO


BGPrognozi.INFO е добър сайт за футболни прогнози. Те предлагат обосновани прогнози всеки ден за водещите мачове по европейските терени и в България. Това е голям портал за футболни прогнози като също така може да откриете и други съвети за залагания, които са без обосновка. Най-добри обаче са обоснованите прогнози, които представляват футболни анализи с прогноза в края на статията.

Обосновани футболни прогнози от BGPrognozi

Когато отворите уеб адрес bgprognozi.info, вие ще видите в центъра на екрана раздел „Обосновани“ – тук са публикувани обоснованите футболни прогнози. Само трябва да кликнете върху него и може да видите всички написани прогнози. Освен това още при зареждането на сайта може да се информирате за кои мачове са днешните обосновани прогнози, тъй като в централната част на дисплея се сменят футболните прогнози, които са със съответната картинка за срещата. Например може да видите двубоя Барселона – Леванте с днешната дата и това ще означава, че има обоснована футболна прогноза за тази среща. Само натиснете върху картинката или текста и ще се зареди нова страница, където може да прочетете футболния анализ за двубоя.

В BGPrognozi.INFO може да намерите и обосновани прогнози футбол свят. Сайтът предлага футболни прогнози от всяка точка на света, така че често може да откриете прогнози за двубои от Южна Америка и Азия. Разбира се това е по-вероятно, когато няма интересни мачове в Европа, защото тогава вниманието пада върху останалите двубои извън Стария континент.

Какво включват обоснованите футболни прогнози на BGPrognozi.INFO?


Всяка прогноза започва с базисна информация – кои отбори излизат един срещу друг, кога е срещата, на кой стадион ще се играе. Тази кратка информация и полезна за играчите е в рамките на две-три изречения – увод към прогнозата.

След това типстърите предлагат информация за двата отбора – на кое място са тимовете в класирането, какви са последните им резултати, колко победи и загуби имат в предходните си пет / десет срещи и т.н. Също така се включва и важна информация за контузени и наказани играчи. Разбира се набляга се и на статистиката като се споменава какви са предходните резултати между двата отбора, как се представят отборите като домакин / гост, какви са амбициите им за срещата, имат ли други важни мачове в последните дни и др. ценна информация за двубоя. Читателите на прогнозите могат да си направят добра преценка от написаното. Ето защо обоснованите футболни прогнози са толкова полезни. Дори и да не следите футболните срещи, може с няколко подобни прогнози да спечелите добри пари. Много играчи търсят футболни прогнози всеки ден, за да спечелят повече, тъй като нямат късмет в собствените си прогнози.

Обоснованите прогнози от BGPrognozi.INFO никак не са за изпускане. Вие трябва да се доверите на типстърите на сайта и след седмица – две ще видите какви ще са резултатите. Може би в началото ще имате колебания дали да залагате прогнозите, но бързо ще се уверите, че те са успешни и печеливши. Дори да се сбъркат 2 - 3 прогнози, вие трябва да продължите напред и отново да залагате, защото обоснованите футболни прогнози са с много добър замисъл и лошата серия бързо ще спре, а след това ще започнат печалбите.

Футболни прогнози

related

Спорт 7718491139352602834

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item