stoineff

Начини за декорация на стена – първа част


„Моят дом – моята крепост“ една крилата фраза, която важи с пълна сила за дома днес. Днес домът ни наистина се е превърнал в наша крепост. Още в момента на затварянето на входната врата, човек попада в своя собствен свят. В тази статия ще ви покажем няколко начина за декориране на стените. Тези начини са универсални и са подходящи за всички помещения на дома – хол, кухня, спалня.

LED осветление


Това осветление безспорно предлага интересни и оригинални начини за декориране на стена. Можете да изобразите различни фигурки и цветове. Всъщност осветлението е базирано на светодиоди, които можете да регулирате спрямо желанията си. Така можете да имате по-светъл или по-тъмен цвят.

Фототапети


Тапетите вече не са това, което бяха. Днес само с един тапет можете да отидете в различна част на света. Например, можете да се пренесете пред Айфеловата кула или пък да изобразите на стената си типичен ден в Лондон. Това е забавен начин да развихрите фантазията си и да разнообразите жилището си. Фототапетът може да се постави и само на една стена в жилището и да акцентирате на нея.

Стена от снимки


Може би досега не сте се замисляли, но снимките не излизат от мода и до днес. Защо да не си направите една семейна стена, където да сложите всички снимки? Това е много оригинално и говорещо за вас. Така всеки един, който е гост в дома ви, ще научи за вас и вашите хубави моменти и ще се приобщи към тях макар и с очите си.

Стена – шедьовър


Ако пък сте художествена личност, която усеща силен порив за изява, но не може да намери място, то вече имате – стената ви. Можете да нарисувате една картина на няколко платна и след това да ги поставите едно до друго на стената. По този начин де наподобите декорацията с фото панелите. А защо не си вземете и декоративни панели? Те също са много забавен и оригинален начин за украса, а също така можете да ги поставите в асиметричност и да направите съзерцаването им интересно занимание.

related

Стоки и услуги 1647167942095758043

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item