stoineff

Начини за декорация на стена – втора част

decoracia za stena

В предишната статия говорихме за различни начини за декорация на стена, независимо дали тя се намира в хола, спалнята или кухнята. С тази статия продължаваме темата от миналата, като ви дадем още няколко идеи за декорация на стена.

Стикери за стена


Можете да поръчате от всеки един сайт за декорация или такъв магазин. Тези стикери са най-различни, лесно се поставят на стената и са дълготрайни. Можете да ги намерите по категории, които да отговарят на помещението или пък по други характеристики.

Нетрадиционни огледала


Огледалото не е задължително да бъде в традиционната си форма, за да ви бъде полезно. То пак може да бъде ефективно, но може и да служи за декорация. Представете си, че чашата, в която пиете кафето си стъклена или пък, че цялата стая е огледална. Полезно, но и оригинално, нестандартно. Огледалото дава множество възможности за декорация и затова то е толкова обичано от различните дизайнери.

Реставриране на старите вещи


Всеки един от нас има вещи, които смята за безполезни и се готви да ги изхвърли. И това е решение, но можете да ги използвате за декорация или за нещо друго. За целта трябва да включите въображението си и да помислите как да реставрирате старите вещи, така че да ви бъдат полезни, но и в същото време да са красиви и да подходящи за декорация.

Творби в рамки –пано


Не е нужно да имате художествено образование, за да нарисувате нещо, което да е подходящо за декорация. Нужно е обаче да съобразите цветовете. Пастелите цветове са за спалнята, докато ярките са за хола. Можете да сложите и различни неща като миди, платове или каквото за вас има сантиментална стойност или пък нещо, което би ви пренесло в една екзотична обстановка.

Хартиени фигурки


Можете да направите различни хартиени фигурки като цветя, пеперуди, птици и да украсите с тях стената. Самата организация между двуизмерното и триизмерното определено ще бъде много интересна, ще придаде динамика и разнообразие в дома ви.

Както виждате не е трудно да измислите начини за декориране, стига да имате желание за това. Можете да следвате тези съвети или пък да измислите свои собствени възможности. Всичко зависи от вас и вашето въображение!

related

новини 1012745396382458558

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item