stoineff

Детски столчета за кола

child car seat


l  Обща информация


Когато имате дете, първостепенната ви грижа е да осигурите безопасността му. А след като днес почти всички хора притежават автомобил, то столчето за кола е изключително важен елемент за осигуряване на детската безопасност (а и се изисква от закона).

Детските столчета за кола се изработват според най-високите стандартни в индустрията, като се използват първокласни материали, комбинирани с отлични технологии. За да се осигури сигурността, всяко детско столче за кола има няколко точково заключване. Тези продукти са стабилни и надеждни, като същевременно са с регулируем наклон на седалката, здрави столчета и допълнителни характеристики за сигурност, които варират според модела (например, обтегачи на предпазните колани, странични крила и др.) Обикновено столчетата биват фиксирани с колана на автомобила ви, но е изключително важно да спазвате всички изисквания при монтаж. Ако търсите столче за кола за новороденото си дете, имате възможност да закупите стол-кошница. Той служи не само за обезопасяване на детето по време на пътуване, но и за носенето му през останалото време.

Столчетата за кола са с различна цена в зависимост от специфичния модел и производителя, но като цяло не са особено скъпи, особено при условие, че са изключително важен продукт за осигуряване безопасността на детето.

Трябва да изберете столчето за кола според килограмите на детето, като тези продукти са разделени в няколко групи именно според този признак:
l  Група 0 – за деца с тегло 0-13 кг.
l  Група 0+/1 – за деца с тегло 0-18 кг.
l  Група 1 – за деца с тегло 9-18 кг.
l  Група 1, 2, 3 – за деца с тегло 9-36 кг.
l  Група 1/2 – за деца с тегло 9-25 кг.
l  Група 2 и 3 – за деца с тегло 15-36 кг.
Размерите на самите столчета също са различни, като някои модели се предлагат в няколко различни размера, а други – само в един:
l  37х19х40 см.
l  40х62х43 см.
l  44х46,5х70 см.
l  44х66х53 см.
l  46х59х50 см.
l  46х71х52 см.
l  50х41х72 см.
l  63х52х53 см.
l  64х54х48 см.
l  78х45х45 см. и други.
Но освен големия брой функции за безопасност, детските столчета за кола се грижат също и за удобството на детето ви. Те са изработени с цел да бъдат комфортни, стилни и елегантни. С други думи, въплъщават сигурност, комфорт и стил в един висококачествен продукт.
l  Детски столчета за кола в Bebeland.net


За всички от вас, които са решили да закупят детско столче за кола от интернет, Bebeland.net е отличен онлайн магазин, в който се предлагат тези стоки, заедно с множество други продукти за деца. Ще откриете артикули от множество производители, сред които Pilsan, NUK, Moni, Chicco, Lego и множество други. Търсенето и цялостната навигация са изключително лесни – можете да разгледате продуктите по категория или по производител – а онлайн консултантите са готови да ви помогнат с разяснения и отговори на въпросите ви.

Покупките ще ви бъдат доставени до Сливен, София, Бургас, Плевен, Пловдив, Стара Загора, Русе, Добрич, Велико Търново, Хасково, Разград, Казанлък, Варна, Кърджали, Шумен, Ямбол, Монтана, Силистра, Пазарджик, Благоевград, Перник, Велинград, а и до останалите населени места на територията на България. Ако закупите продукти, чиято стойност надвишава 80 лева, тогава доставката ви ще бъде безплатна.

related

Стоки и услуги 1226835734339428830

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item