stoineff

Най-странните професии

Има някои наистина странни професии. Така че ако вие работите като продавате вестници и си мислите, че вашата работа е скучна вижте, с какво се занимават някои хора:

Гмурец, който доставя пици


Подводен хотел във Флорида получава пиците си чрез доставчик, който е принуден да се гмурка на 6.4 метра дълбочина.

Човек, наблюдаващ изсъхването на боята


Британец прекарва живота си, отмервайки колко време е необходимо на боята да изсъхне. Докато боядисва парчета твърд картон, той периодично ги докосва, за да провери смесицата.

Човек, за когото спането е професия


Финландски хотел нае човек, който да провери колко удобни са леглата в него. Работникът е спял във всяка една стая по отделно и си е водил записки.

Хора, преместващи айсберзи

Международният леден патрул следи за айзберзи, които представляват потенциална заплаха, и ги мести на безопасно място. Ако леденият къс се обърне, докато го теглят, той може буквално да разцепи плавателния съд на две.

Съдия по миризмите

Специални съдии миришат мишниците, краката и дъха на хората, за да определят колко ефективен е определен нов продукт. Обонянието им се тества всеки месец, за да може работодателят да е сигурен, че все още е остро.

Човек, възбуждащ панди

Една от задачите на хората, грижещи се за пандите, е да окуражават животинките да правят секс. Те им дават виагра и им показват "панда порно", за да приповдигнат... настроението им.

Човек, който тика хората във влаковете

Японските "ошияс" се наемат специално, за да тикат хората в препълнените влакове. По този начин превозните средства се пълнят до максимален предел. Освен това следят за обекти, заклещени във вратите.

Професионални оплаквачи

В югоизточна Азия се наемат хора, които да плачат и ридаят колкото се може по-силно по погребения. Според традицията колкото по-шумно е едно подобно събитие, толкова по-лесно починалият достига задгробния живот.

Човек, миришещ... газовете на други

Целта му е да открие причината за различни здравословни проблеми. Получават по 50 хил. долара на година и успяват да разпознаят тумори, инфекции и възпалявания.

related

Любопитно 8639271810171696499

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item