stoineff

Купете си остров за £ 400,000. Звучи невероятно, но е факт

ОСТРОВ край бреговете на Милфорд Хейвън област Пембрукшър в Уелс може да бъде ваш само за £ 400,000. Тази цена е дори по -ниска от цената на един апартамент в Лондон.

Stack Rock Fort, който е построен между 1850 и 1852 г. се продава, след като преди това е бил регистриран през 2015 г. от собственик, който не е успял да му намери купувач.



Спрял да функционира като защитно укрепление 1929 г., островът е пуснат за първи път на пазара през 1932 г. и е продаден за £ 160 , а през 2005 г. е продаден отново за £ 150,000.

Островът е пуснат за продажба чрез брокера за недвижими имоти  Purple Bricks, и е описан като "невероятна възможност да притежавате истинска история".



В обявата се казва: "Сградата, която е обявена за клас II, е построена между 1850 и 1852 г., а след това е преустроена през 1859 г., като е добавена нова сграда, която напълно обгражда оригиналната оръжейна кула.

Укреплението "Стак Рок "е проектирано за първи път от Томас Кромуел през 1539 г. Фортът е бил от верига от крепости, предназначени да защитават средната част на Милфорд Хейвън и Кралското военноморско пристанище в Пемброк срещу нахлуването от Франция при Наполеон III.

"Островът в момента е необитаем, но има невероятен потенциал за развитие.

HERALD TV went on a trip to Stack Rock Fort off the coast of Milford Haven from HERALD TV on Vimeo.


"Предишните собственици са попитали за възможност да превърнат крепостта в търговска резиденция с връзки към сушата".


Миналата година остров Торн, край бреговете на Angle, беше закупен на цена от 550 000 паунда. През хубавите  почвини дни островът се използва за туризъм и забавления.

related

туризъм 374071432652620399

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item