stoineff

Защо да изберете хотел „Авеню” в Бургас за организиране на събитие, или почивка?

Предстои ви събитие -може би юбилей, сватба, или важна среща по работа.

 Задавате си въпроса: " Къде моите гости, или бизнес партньори биха се почувствали в уютна и спокойна среда?" Вероятно в тази статия ще намерите отговора на въпросите си.

На входа на град Бургас от няколко години работи хотел „Авеню” . Независимо дали планирате ваканция на морето, семейно събитие, или бизнес среща тук можете да получите всичко на едно място. Удобство, комфорт, уют и професионализъм – това са наши цели, към които се стреми всеки ден – безкомпромисно. Екипът ни е в крак с новите тенденции в хотелския туризъм и знаем как да осигурим на вас и вашите гости това от което имате нужда.
Хотела разполага с просторни добре обзаведени, просторни стаи удобни както за двойки, така и за семейства с деца. Ние поддържаме безупречна хигиена в съответствие с всички стандарти и норми и знаем, че вие ще оцените това.

 хотел „Авеню” в Бургас

Смятаме, че местната храна е важен фактор за вашето добро изживяване, затова ресторантът на хотела предлага морски специалитет от прясно уловена черноморска риба (според сезона) – сафрид, чернокоп, паламуд. Не липсват и традиционните български гозби, с които може да впечатлите ваши гости от чужбина и да ги запознаете със спецификата на региона.
Представете си: чаша ароматно българско вино, прясно уловена и приготвена майсторски риба, селекция от сирена, плодове и добра компания, в красив град като Бургас и уютен хотел. Това може да бъде факт.

ресторанта на  хотел „Авеню” в Бургас

Тук в хотел „Авеню” нещата се случват по – лесно.

 По - лесно ще бъде в романтична обстановка да предложите брак, по – лесно ще бъде да посрещнете приятели за рождения си ден, по – лесно ще убедите бизнес партньорите си в качеството на сделката. Просто е по – лесно.
Заповядайте пак! Разгледайте и нашия официален сайт и направете резервация за следващия уикенд още сега: https://www.hotelavenue.bg/bg/booking

related

туризъм 3546669437528577344

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item