stoineff

Септември на море

Цените в хотелите на българското Черноморие падат с повече от 30 процента. Така септември се оказва благоприятен за джоба от гледна точка на почивката.

Първият есенен месец по традиция е топъл и слънчев и предоставя чудесна възможност за морска ваканция, разказа БНТ. В края на август в курортите на северното ни крайбрежие се забелязва чувствителен отлив на туристи.

"Септември е един прекрасен месец за море, така че всички наши гости ще имат възможността да се насладят на септемврийския плаж, на топлото море и на нашите специални предложения… Цените са с около 30 процента по-ниски от тези през август и гостите ни могат да получат една по-добра услуга на една по-добра цена - морска почивка, СПА-процедури, лечебни процедури или спортна активност“, обясни Димитър Тачев, който е заместник-директор "Маркетинг и продажби".

Ол-инклузивът пък е от 45 лева на човек.

„Затова има засилен интерес и от българи. Ние сме лятна дестинация и туристите изключително много се влияят от прогнозата за времето. През септември отново разчитаме на гостите от Централна и Западна Европа, но както вече споменах, има и доста българи“, обясни мениджърът на хотел Ели Тонева.

Нощувка в двойна стая може да се намери и за 30 лева на вечер.

„Засега записванията вървят нормално, очаква ни един добър септември до към 22-23-и... Оттам нататък почваме да се чудим какво ще правим до зимата“, заяви хотелиерът Атанас Карагеоргиев.

related

туризъм 8863731828733586341

Публикуване на коментар

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Графичен и лого дизайн (gd-8)

Следвайте ни в Google+

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item