stoineff

Ръководство при избор на мъжки часовник


Ако един мъж е специален за жената, подаръкът за него трябва да отговаря на това отношение към него. Часовник за подарък на мъж е отлична идея, тъй като в този аксесоар се фокусират толкова много важни за всеки господин качества - точността, постоянството, сигурността. Мъжете обичат часовниците и ги предпочитат като аксесоар повече от жените, защото откриват в техните характеристики важните за тях самите достойнства. Подаряването на часовник на мъж е свидетелство, че този човек е важен за една жена. Изборът на най-подходящия часовник за важния в живота на дамите мъж е нелека задача. Ще се опитаме да помогнем на дамите с 3 съвета, които да им бъдат от полза в избора на оригинален мъжки часовник.
Часовник


Преценка на ежедневието на адресата на подаръка

Нека изходната точка бъде делника на мъжа. В каква работна среда преминава денят му? Дали на неговия трудов ритъм подхожда стилен часовник с механизъм за навиване и каишка от естествена кожа? А може би автоматът с голям циферблат е по-подходящ да се види на ръката му, докато работи? Може електронен часовник с различни функции, с които да се забавлява, е това, което ще му пасне най-добре. Зависи за какъв тип характер става въпрос, за човек с какви наклонности и интереси ще се прави избор на подарък.

Връзката на часовника със стила на притежателя е задължителна

Ако познавате добре темперамента на мъжа, ако сте наясно с интересите и занятието му, това ще Ви помогне да определите какъв е неговият стил. Часовникът е завършващият елемент на мъжкия аутфит. Той изпълнява същата роля, която е присъща на чантата при дамите. Когато часовникът и облеклото са в тон, това създава не само добрата визия на мъжа, но и неговото самочувствие. Представата за човека е това, което ще Ви ръководи при избора на модела часовник.

Качествената покупка винаги е по-важна от числото на покупките

Не е важно колко часовника има един мъж, важна е тяхната стойност, а тя се определя от качеството на изработката им. Нека да е единствен, но да е най-добрият, отколкото много, но безлични и некачествени. Колкото по-дълго се запази часовника, толкова по-ценен става. Той е като старото вино, с годините става все по-добро и все по-ценно. Да се постигне баланс между стила и практичността е тайната на добрия избор, който със сигурност ще бъде и оригинален.
Можете да подарите не само предмет, но и усещане за стил, класа, трайност с часовниците от Timebox.bg. Превърнете времето във верен приятел и съюзник.

related

Стоки и услуги 5780458909663185949

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item