stoineff

Решението да носиш само един часовник


Хората имат различни предпочитания. Някои от тях не могат да си представят ежедневието си с единствен часовник. Марките и моделите при тях са в изобилие. Привлича ги и възможността на имат механични, кварцови, спортни, а между тях и някой скъп представител на престижен бранд. Както и интересен часовник с множество функции за измерване фазите на луната примерно.
Богатите колекции часовници, събирани с години са гордост за своя притежател, особено ако между тях е намерил своето място някой уникат, или стар часовник, предаван като семейна ценност от поколение на поколение. Манията по часовниците, зародила се веднъж, не позволява да се ограничава бройката. Следейки новите тенденции и модели, отвсякъде ни изкушават все нови  и интригуващи предложения. Часовници с различни цветове, за различни поводи, с нови разнообразни функции, модели, които отговарят на нашите хобита и занимания, на зодията ни, дори такива, които са в пълен синхрон с новата ни кола.
Съществува обаче и друга възможност - да се притежава само един часовник.
Часовник



Избор на часовник, който ще бъде единствен за притежателя си

Изборът при тази опция е особено труден. Трябва внимателно да се премислят всички най-важни неща по отношение на бъдещата придобивка. Да се съобрази изборът с предлаганите екстри, с марката и с цената. Добре е единственият часовник да е устойчив във водна среда, от 10 или 20 бара.

Избор на единствен часовник според верижката

По отношение на средството на захващане към китката, най-подходяща е верижка от метал, тъй като издържа повече време от кожата.
Трябва да се помисли и за начина, по който е захваната за корпуса с оглед безпроблемната замяна с друга на по-късен етап, а това значи да се търси захващане по стандарт. Поради това ,че ще се носи във всякакви случаи, добре е дизайнът да е класика, защото тя отива на всичко.

Избор на единствен часовник според цената

При единствен часовник  най-приложимото правило е, цената да е над средната. Тук важи известната максима, че цената е съпоставима с качеството и когато имате единствен екземпляр от нещо, по-добре това нещо да е от по-високо качество. Ако часовникът Ви е самотен представител на своя вид сред Вашите аксесоари, нека е Rolex, ако можете финансово да обезпечите такъв избор. Скъпите часовници са и по-издръжливи, ако се полагат съответните грижи за тях. За хората, които живеят с разбирането, че не бива да се робува на никакви вещи, по-добрата опция е няколко часовника на средна цена, вместо един престижен на висока. Изборът зависи от темперамента на бъдещия притежател на часовника и трябва да удовлетворява неговата представа за ценностите и мястото им в нашия живот.

Ние бихме ви препоръчали да посетите онлайн магазин за часовници Timebox.bg, където ще откриете специално селектирани дизайнерски модели на добри цени.

related

Стоки и услуги 4351901813569878198

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item