stoineff

Дамски дрехи и рокли от Ree.bg – качество и избор в едно


Сигурно се чудите откъде да си купите рокли, топове, туники, поли и други дрехи за лятото. Ree.bg предлага богат избор на рокли и други най-различни дамски дрехии продукти.
 По правило, когато става въпрос за дрехи и мода, повечето жени винаги искат да имат изобилие както от избор, така и от финансова възможност. Затова и идва нуждата от съчетаване на качество на ниски цени с разнообразие от видове и модели дамски дрехи. В тази връзка, Ree неизменно са част от водещите онлайн магазини, които съумяват да покажат завидна колекция от рокли достойна и за най-капризните жени. Ето няколко модела подходящи за това лято, които със сигурност ще Ви заинтригуват и накарат да искате още.
Любителките на дантелените рокли ще останат доволни, защото магазинът има множество предложения за тях. Елегантната рокля с дантела несъмнено отговаря на изискването за дантелена рокля. Със своите дантелени кръгло деколте и къс ръкав, този модел придава лека готическа нотка. В нея всяка жена би изглеждала като изящна дама от аристократично потекло. Ефирният гръб и дантелата в долната част на роклята завършват модела по прекрасен начин. Роклята се предлага в черно, синьо и винено червено. Ако искате да сте стилна и елегантна, тази рокля е изключително подходяща за вечерни коктейли или вечеря с любим човек.
Може би не си падате по правилата чак толкова и консервативната елегантност не е по вкуса Ви. Затова пък има рокли, с които наистина ще подлудите всички около себе си – и жени, и мъже. Дамската едноцветна рокля с кръгло деколте на Ree е толкова къса, че можете да я носите дори и като блуза. Моделът е минималистичен, с регулируеми ръкави до лактите и разнообразие от цветови варианти. За сметка на това моделът е адски къс, но пък е широк и свободен, без да стяга тялото. Това го прави доста удобен за носене. Ако искате да покажете своята фигура, тази рокля със сигурност ще свърши доста добра работа без значение дали ще я облечете на парти или за разходка по магазините.


Един от най-новите артикулите на онлайн магазина е дамската рокля с цепка и V-образно деколте. По свой си начин, този модел съчетава стил и изящество със секси излъчване – при това без излишен показ на различни части от тялото. Роклята е дълга, но за сметка на това материята е лека и пада свободно по тялото. Тази дамска рокля определено е в стила на някои от популярните модели и музикални звезди със своята небрежна елегантност. Моделът се предлага в черен или бял цвят, което дава възможност за комбиниране с кецове в същия цвят.

related

Стоки и услуги 7972107590044637393

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item