stoineff

Преимущества на алуминиевата дограма

dograma
Качествата на алуминия го правят доста ефективен при изработването на конструкции и профили, от които се изработва прозоречната дограма. Издръжлив, не корозира, устойчив на натоварване – какво повече ви е нужно за да подмените старата дограма с такава от алуминий. Ако с години сте робували на дървените прозорци и сте ги подържали като сте ги пребоядисвали редовно и сте подменяли маджуна за уплътнение, то с подмяната на този вид прозорци с алуминиева дограма определено ще ви избави от тежи ежегодни неволи и ангажименти. За оформлението на фасади на сгради, независимо от естеството им на ползване имайте предвид, че дограмата е от много съществена роля. Освен, че придава изключителен облик и естетика този вид остъкления са много ефективни от гледна точка на енергоспестяване както и изолиране на шума.

Като всеки друг тип дограма и тук има предимства и недостатъци, за които е добре да сте подготвени. Дълготрайността на профила наистина е на много високо ниво. Затова и алуминиевата дограма е известна още като вечна. Експлоатацията ѝ в годините по никакъв начин няма да промени нейните първоначални характеристики и естетичен вид. Алуминия е метал, който се отличава с високата си устойчивост на вредни въздействия като силни ветрове, ниски или прекалено високи температури. Дограмата от алуминий е много по-предпочитана от стандартната ПВЦ такава поради това, че диапазона ѝ на издръжливост е много по-висок. Реално от -80 до +80 градуса по целзий материала не подлежи на разрушение.


aluminieva dograma
Ниското тегло също е сериозен приоритет, който се взима предвид, при избора на материал за изработка на дограма. Факт е,че не се натоварва прекалено конструкцията,а освен това наистина се явява едно модерно архитектурно решение. Към недостатъците на алуминия обаче ще отнесем цената му. Несъмнено тук инвестицията е доста по-голяма отколкото при обикновената дограма, но се оказва, че възвръщаемостта напълно оправдава по-високо платената стойност на изделията от този материал.

Вижте повече на Premiumplast.bg

related

Стоки и услуги 9187904585311502654

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item