stoineff

Идеи за декорация на дома и офиса - панели за стена


Една много свежа и приятна за окото декорация за стаите са именно страхотните панели за стена, които могат да ви послужат за украса на различните стилове декор. Нека видим препоръките на дизайнерите и да си изберем най-ефектната идея, която можем да приложим в съответствие с личните си предпочитания.

 
dekoracia za stenite interior

Панели за стена за модерен стил интериор


Панелите за стена с добре обмислена, вписваща се в конкретния декор тема, както и с подходящите размери, ще направи чудеса за разнообразяването на вашето жилище, издържано в модерен стил. Мраморът, стъклото, пластмасовите елементи или лакираните плоскости се считат за най-подходящото и печелившо решение.

 

Панели за стена за Бохо стил


Този стил олицетворява живота и свободата и ви позволява да комбинирате дори на пръв поглед несъвместими декори. Ще бъде подходящо да украсите стената с панели за стена, изработени от макраме, композиции от вълна, прежда или други тъкани, както и традиционно може да заложите на модулни картини, изобразяващи бохемски стил на живот.



Панели за стена за стил Прованс


Декорациите за стени в стил Прованс включват панели за стена, изработени чрез различни техники. Особено подходяща е например техниката декупаж, но адекватно ще изглеждат и пана с антични изображения,  панели с натюрморти, цветя – най-вече лавандула или слънчоглед, фотографии на стари улици, селски пейзажи, животни, растения или други мотиви, присъщи на този стил. Подобна декорация ще внесе в атмосферата още по-романтично настроение, лекота, топлина и комфорт.

Панели за стена в стил Шаби шик


Флорални, леки и ефирни композиции – ето това е тайната за украса на помещението, издържано в този невероятен стил. Чудесно биха изглеждали модулни картини, а също и различни фотографии, поставени умело в рамка. „Изтърканият“ шик е любим стил на много хора, а добрата новина е, че може лесно да обновите и разкрасите едно такова помещение.

Панели за стена в Индустриален стил



Индустриалният стил е изпълнен с живот – картинни пана, които внушават усещане за  въздух и пространство, където липсват стереотипи и рамки, са идеалното решение.
Украсете такова помещение с тематични изображения - градове, мостове, пътища или небостъргачи или модулни инсталации и ще се удивите от резултата.


Панели за стена в Еко стил

Естественият и максимално естествен екодизайн може да бъде сътворен и допълнен с помощта на пана, изобразяващи морски или речни камъни, клони, листа, свежи или сухи цветя, палми, мъх или други елементи от природата. Освен модулни картини и други гладки панели за стена, може да използвате и ръчно направени пана. Фотографиите, особено цветните, също ще ви помогнат да създадете прекрасна атмосфера в един декор, издържан в Еко стил.


related

Стоки и услуги 6461616639362785046

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item