stoineff

Очарователна декорация – панели за стена



Всеки иска да внесе в дома или офиса си малко повече свежест, да изгради нов и привлекателен интериор. Често пъти обаче хората нямат възможност да правят големи промени, а и това съвсем не е нужно. За да направите декора по-привлекателен съвсем не са необходими някакви солидни ремонти, а просто малко фантазия. Най-лесната и най-ефектната декорация е тази с декоративни панели за стена.
Те идват в изобилие от модели, цветове, форми и материали и могат лесно да бъдат открити и поръчани онлайн.
В състояние са да внесат нова енергия, да направят вашия дом наистина неотразим.
Но ето и какво трябва да знаем, за да направим сполучлива декорация с панели за стена.

interior paneli

Основни правила за декора на хола

На първо място, когато влизаме в помещението, цветовете и украсата на стените е първото нещо, което хваща окото. 
Преди да изберете подходящите панели за стена, трябва внимателно да помислите какви да бъдат те, в съответствие с дизайна на хола, както и неговото оформление и размер.

Може да почерпите малко идеи и от следните правила за декор, любезно предложени от интериорните дизайнери:

Ако имате малка всекидневна, тогава трябва да изберете прост дизайн, например в духа на минимализма. С помощта на този стил пространството в стаята лесно би могло да се увеличи визуално  - боядисате стените и украсете с подходящи декоративни стенни панели – картинни пана, арт пана, фотографи или друго, за което се сетите. 

Какъв да бъде размера на панелите за стена?


Картините или снимките, които с които ще украсите стената, могат да бъдат в най-различен размер.

По правило, ако искате да си създадете красива композиция от фотографии, то тогава те трябва да бъдат в по-малък размер, за да изглеждат добре събрани в група. Обикновено този подход е много популярен за украса на стените в антрета и коридори, но може да се приложи и за всяко едно останало помещение в дома, офиса или на друго място.

Ако искате да окачите по-голям размер панели за стена, то тогава изберете по-големи стени. Според конкретните особености на помещението картинните или други пана могат да бъдат подредени по различен начин. Модулните картини, например, се подреждат една до друга, но има и такива, които са предназначени за вертикална подредба.
Големите панели за стена пък са подходящи за декорация на преградни стени, тип параван. Там размерите им биха могли да достигнат внушителни размери, според предпочитанията на собствениците.

Красотата на флоралните картини

Тя никога няма да увехне – панелите за стена, изобразяващи свежи цветя, зеленина или горски пейзажи ще изпълни всяко едно помещение с особена красота и нежност. Можете да поставите такива декорации във всяко едно помещение в дома – хол, спалня, коридор, трапезария, кухня или детска стая.


related

новини бг 3783351074548406421

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item