stoineff

Удобни и интересни дамски тениски и топове от Flaro.bg

Ето че пролетният сезон наближава и идва време да се облечем по-леко и удобно. Ежедневният стил е предпочитан сред по-голямата част от дамите. Тази година обаче, той ще бъде малко по-цветен. По този повод, от Flaro.bg са предвидили голям набор от интересни дамски тениски и топове, с които да впечатлите всички около Вас. Ето защо, ние подбрахме 3 модела дамски тениски и топове от колекцията на онлайн магазина. Те са шарени и интересни, удобни и на разумни цени.
тениска

Дамската ежедневен топ е вариация на класическите дамски тениски с дълъг ръкав. Тук дизайнът е изключително минималистичен – едноцветна блуза с оттенъци и леко избелен ефект. Артикулът се предлага в 4 различни цвята, включително и многоцветен. Дрехата се пуска свободно по тялото и може да се съчетае с дънки, панталони или пола.
шарена тениска

Естествено, от Flaro.bg са се погрижили да направят Вашата пролет истински празник на цветовете. Дамската цветна блуза с дълъг ръкав и кръгло деколте се предлага в цели 7 различни шарени комбинации, всяка от които напомня на Северното сияние. Нещо повече, това е весел и свеж начин да посрещнете пролетта с мека и лежерна блуза с дълъг ръкав. Избеленият ефект може да бъде съчетан с дънки или дънкова пола със същия ефект.
черен топ

Ако те по-консервативни и държите на едноцветните дамски тениски, блузи и топове, то тогава със сигурност няма да е проблем да носите дамската едноцветна асиметрична блуза. Тя е с дълъг ръкав и е доста подходяща както за работно облекло, така и за разходка навън с приятели. Освен това, може да бъде съчетана с пола или панталон и да се превърне в неизменна част от Вашия вечерен тоалет. Също като предишната, и тази блуза се предлага в 7 различни цвята. Можете да откриете множество други дамски тениски, топове и други дрехи с най-различни дизайни и цветове на сайта на Flaro.bg.

related

новини 5870367223118976185

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item