stoineff

Дамски рокли във винтидж стил от Flaro.bg

За някои, винтидж дрехите са просто стари използвани дрехи. За много други обаче, това е изцяло нов стил на обличане. Много малко дамски рокли могат да пресъздадат характера и уникалния стил на тези във винтидж стил. Flaro.bg са се погрижили да предложат на своите клиенти богато разнообразие от дамски рокли в типичния капризен стил. А за да Ви уверим, че винтидж стила е нещо повече от старомодни дрехи, ние ще представим три от най-интересните винтидж дамски рокли от онлайн магазина.
vintage dress

Едно от основните предимства на този стил е, че той няма аналог. Освен това, вероятността да видите някого със същата като Вашата дреха е почти нулев. Като сме заговорили за дамски рокли, плисираната рокля с къдрици е идеалната комбинация от семпъл винтидж дизайн и уникален по рода си стил. Независимо от това дали ще я носите в жълто или розово каре, тази рокля е изключително сладка и е прекрасен вариант за пролетно-летния сезон.
vintage florall motivi

Ако си падате по флоралните мотиви, от Flaro.bg са се погрижили и за това. Дамската винтидж рокля с принт е една от многото дамски рокли в сайта, които са с флорални мотиви. Тя е в цвят кайсия и е в класическия ретро стил – с яка и копчета от горе до долу. Талията се пристяга с колан. Или с други думи, рокля като от старите филми! Можете да откриете много подобни дамски рокли в онлайн магазина на Flaro.bg.
mini roklia

Накрая, но не на последно място, дамската мини рокля е интересно решение за дамите, които държат на модерните нотки в своя тоалет. Роклята е винтидж, но по нищо не личи. Нещо повече, квадратното деколте и дългите ръкави с къдрички правят дрехата подходяща за есента или пролетта, когато все още температурите не са достатъчно високи за къс ръкав. Със своят мръснобял цвят и материя от лен, това е една от малкото дамски рокли, които можете да носите спокойно както на работа, така и през останалата част от ежедневието си.


related

новини бг 1761825906643770596

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item