stoineff

Милен Цветков загина в катастрофа край мол Paradise

Телевизиония водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа. 

Фаталният сблъсък между два джипа станал край мол Paradise в София навръх Великден.

Милен Цветков  е починал на път за болницата, съобщава NOVA. Бил е с много тежки травми от силния удар.  Журналистът е спрял с джипа си на червен светофар, когато другия автомобил  се е врязаб отзад в колата на Цветков.

Водачът, предизвикал инцидента - мъж на 22 години, е шофирал под въздействието на наркотици.
По непотвърдена информация Ауди Q7 с водач на 22 години, който на първите тестове е бил положителен на марихуана е ударил отзад Субарото на Милен Цветков.



Човек станал свидетел на самия сблъсък разказва за страшния инцидент. Той е от хората, притекли се на помощ на водещия в първите минути, след ужасяващото меле.

„Бях на светофара в насрещното и видях всичко. Цветков беше спрял с колата си на червен светофар, а един джип се вряза в него. Влетя с над 100 километра отзад“, разказва очевидецът пред медията ни.

„Извадихме Цветков от колата, глътна си езика, но му помогнахме. Опитвахме се да го държим в съзнание докато дойде линейката. В нея обаче… Потресен съм“, добавя той.

По думите му не е имало никакъв спирачен път от страна на джипа, ударил колата на известния журналист.

„На водача на джипа му нямаше нищо. Беше пишлеме на около 20 години. При него имаше още едно момче на предната седалка, но то избяга. На задната седалка имаше момиче, което също беше невредимо“, добави очевидецът, пише Блиц.
22-годишният син на Десислава Пешева бил зад волана на Аудито

Шофьорът на джипа, който уби известния тв журналист Милен Цветков, е 22-годишният Кристиан Асенов Николов, син на бизнесдамата Десислава Пешева, твърди Пик.



Джипът – „Ауди” Q7 с регистрационен номер СА 2772 ХА, е собственост на ЕТ „Десислава Пешева-Комерс”, която се занимава с винопроизводство. Фирмата е съдружник с „Винтера Карнобат” ООД, а офисът им е на столичния булевард „Джеймс Баучър”. Тя е съдружник във "Винпром Карнобат", "Сис индъстрис" и "Топаз продакшън".

related

София 5467928579430148366

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item