stoineff

Какво прави женската рокля модерна?

Роклята е най- уникалният елемент от женския гардероб, който подхожда на всяко момиче. Основното е да изберем подходящ стил, дължина, цвят и образът се трансформира пред очите ни. Напоследък известните дизайнери усилено работят, за да гарантират, че нежният пол може да носи стилни и елегантни тоалети.



Избираме рокля според вида на фигурата


Ако мечтаете за рокля с перфектно прилягане, тогава при избора ви препоръчваме да отчетете вида на фигурата. Следвайки прости препоръки, лесно можете да намерите перфектната рокля. Нека се спрем на всеки тип фигура по-подробно.

• Правоъгълник. В този случай е важно визуално да намалите талията и да добавите на силуета женственост и лекота. За момичета с този тип фигура са подходящи следните стилове рокли: калъф, балон, тръба или мирис.

• Кръг. Собствениците на такава фигура трябва да прехвърлят акцента от корема към краката и бюста. Струва си да се обърне внимание на модели, които ще помогнат визуално да добавят ръст. Рокля трапец, рокля риза или тоалет с висока талия ще бъде идеалното решение.

• Триъгълник. Основна характеристика на момичетата с този тип фигура са широк ханш и малки рамене. Ето защо е важно да изберете модел с декор в горната част и без закачливи елементи в долната част. Момичетата "триъгълници" пасват на красива рокля-тръба и рокля-риза.

• Обърнат триъгълник. Тук ситуацията е обратната, тъй като е необходимо визуално да се скрие горната част. Следователно, трябва да добавите повече обем в долната част. Жените с този тип фигура трябва да обърнат внимание на рокли с права кройка, с пищна пола.

• Пясъчен часовник. Уверено може да се каже, че момичета с такава фигура грабнаха джакпота. Буквално всички рокли, съществуващи днес, са подходящи за тях: както плътно прилепнали, така и по-свободни.

За всяка фигура може да си изберете рокля в онлайн магазина на GANG, от невероятно големият избор на цветове и модели.

Как да изберем рокля за офиса

На първо място, трябва да разберете, че повечето компании се придържат към дрес-кода. Следователно, не трябва да отидете на работа във всяка рокля от гардероба. Важно е да изберете тоалет, в който ще се чувствате комфортно и да се съобразите с каноните на компанията.

На какво обръщаме внимание при избора на рокля за офиса:

• Облеклото трябва да е доста строго, ще трябва да забравите за дълбокото деколте и мини роклите.

• По отношение на цветовете си струва да се съсредоточите върху пастелни нюанси, както и класически черно и бяло. Можете също така да изберете модел с интересна, контрастна комбинация от цветове.



• Простите, сбити стилове ще бъдат уместни. Но прекалено тесните тоалети трябва да бъдат оставени настрана.

• Можете да добавите няколко елегантни аксесоара към образа в офиса, но основното е да не забравяте за чувството за пропорция.

• По отношение на материалите, разчитайте на естествени, висококачествени материи. Те изглеждат красиви и се носят максимално удобно.

В колекциите на известни дизайнери на вариации на стилни бизнес рокли можете да видите огромно количество. А това означава, че дори в условия на пълна заетост и интензивна работа по проекти, можете да останете женствени и стилни.

Избор на перфектното облекло за парти


Ако говорим за избора на образ за специален случай, тогава няма ограничения. Всичко зависи от вашите предпочитания, парти стил. Също така е важно да изберете облекло според вида на фигурата. На какво да обърнете внимание при избора на образ за парти?

• За стройни, високи момичета са перфектни къси рокли. Те подчертават дългите крака и красивите извивки на фигурата. Но помнете важното правило, колкото по-къса е роклята, толкова по-затворена трябва да бъде горната част.

• Жените с извити форми трябва да носят модел с дължина midi. В цветовата схема трябва да заложите на рокли с тъмни, дълбоки нюанси. Именно този образ ще помогне визуално да се разтегне силуета.

• Ако говорим за материали, тогава продуктите от коприна, кадифе и сатен изглеждат печеливши и луксозни. Такива тъкани имат невероятна текстура и красив естествен нюанс. Идеални за истински дами и флиртове.

• По-ярка, по-ярка коктейлна рокля буквално ще блести на всяко парти. Тя може да бъде с най-различни пайети, стрази, малки искри, мъниста.

• Интересен вариант за вечерта е сдържана рокля и ярки аксесоари. Детайлите са в състояние коренно да трансформират всяко класическо облекло. Чифт обеци, висулка, миниатюрен шал или гривна и празничното облекло става перфектно.

Универсална опция за всеки празничен повод ще бъде едноцветна черна рокля с минимален декор или без него.


related

новини 679181926965669558

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item