stoineff

Nostrabet: Какво са еSports мачовете и как да гледаме на живо в Winbet

 

winbet

Все по-често може да чувате термина "Електронни спортове", както в онлайн пространството, така и в новините. Историята на тази интригуваща дисциплина датира някъде от 90-те години, когато компютрите станаха значително по-бързи, интернет започна да свързва света и с помощта на тези фактори стана ясно, че съществуват милиони почитатели на електронните игри. Именно тази любов и предизвикателствата, които предлагат различни компютърни игри, еволюираха до нивото на електронен спорт.

 Макар и да срещаме критици, които трудно биха могли да нарекат компютърните игри - спорт, можем да бъдем сигурни, че точно тази дисциплина ще влезе в пряк двубой с всяка друга и ще изненада с много сериозни показатели. Оказа се, че електронните спортове са изключително мащабно предизвикателство и няма страна, която да не разполага с отбори, в това число трябва да добавим и България. Тази нова възможност мотивира играчите да преследват професионална кариера и да премерват сили в турнири с доста подсилени наградни фондове.

Това накара различни технологични гиганти не само да разработват професионална периферия, но и да спонсорират, рекламират и създават такива турнири. В замяна станахме свидетели на постоянно растяща аудитория, която с голямо удоволствие следи представянето на всеки професионален електронен атлет. Не трябва да се изненадваме от факта, че много скоро букмейкърите също се присъединиха към електронните спортове и предоставиха разнообразни пазари и възможности за почитателите на риска.

Предпочитаните заглавия в електронните спортове често са много познати. Едва ли има човек, който да не е чувал игри като FIFA, Counter-Strike: Go, Dota 2, League of Legends и други. Това са все отборни игри, в които победата се дава за онези играчи, които могат да изпълнят най-добре своята стратегия - индивидуалните играчи просто нямат шанс. Що се отнася до залозите на електронни спортове, те определено са забавни и впечатляват с оригинални предложения. В CS:GO можем да правим прогнози за победител в първи пистолетен кръг, кой ще спечели първия фраг, кой ще бъде победител на определена карта и много други.

Присъстват и стандартни залози като хендикап и други. Подобна е ситуацията и в стратегическите игри, като там можем освен да направим точна прогноза, да се опитаме да познаем колко карти ще се разиграят до постигането на победа. Предложенията наистина са изкушаващи за почитателите, а този промо код за букмейкъра winbet ще можем да се възползваме от по-добри условия за всички спортни предизвикателства, в това число и електронните спортове.

Промоцията идва с любезното съдействие на Nostrabet, където освен качествени анализи и съвети, можем да открием и професионални оценки на всеки букмейкър, както и да разгледаме мненията на потребителите. Интересен факт е, че феновете на електронни спортове все по-често получават и една специална услуга - възможността за пряко предаване на срещата от онлайн платформата на букмейкъра и такава също присъства.

 С помощта на опцията за пряко предаване ще можем да направим и сериозна разлика между любителите и професионалните геймъри, чийто умения изпъкват много сериозно и показват защо електронните игри заслужават място в спортните дисциплини. Тук откриваме динамика, планиране на стратегия в движение и същевременно забелязваме, че един отбор е толкова добър, колкото е най-слабият играч там. Обрати могат да се очакват във всяка секунда, следователно тази платформа предлага точно толкова адреналин, колкото и футболното дерби. Очаквано е да имаме поне някакви познания за правилата, за да можем да разберем случващото, но дори и те стават ясни за няколко минути. Без съмнение това е една много добра алтернатива на популярните спортни предложения.

related

Спорт 5295264860560053623

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item