stoineff

Как да избираме бижута с кристали

Някои от най-модерните материали за бижута са изкуствени перли и полускъпоценни камъни: кристал, яспис, ахат, кварц, котешко око, лабрадорит, лунун камък, тюркоаз. Най-модерните перли са така наречените барокови перли с естествени контури. Те украсяват гривни, брошки, обеци, колиета. Доскоро брошките не бяха сред най-популярния вид бижута, но днес вече са моден акцент. Малка брошка от кристали или перли е подходяща за офис сако или риза. По-големите и ярки модели могат да се носят с лаконични палта или да се използват за празнична визия. Брошките за вечерни тоалети привличат вниманието към достойнствата на фигурата. Например, може да се постави на мястото, където започва деколтето. През студените дни брошките с кристали могат да се използват за украса на топли пуловери, жилетки, къси кожуси, шапки. Брошка пеперуда, роза, охлюв, грозде, цвете или цветя – съвременният избор е вече много голям.

Какво трябва да имате предвид, при ползването на кристални брошки? Ако те са големи, вписват се в стила бохо. Удобно е да се комбинират с други масивни аксесоари – обемни колиета, масивни обеци и гривни. В този стил комбинацията от цветни материи и ярки аксесоари може да изглежда подходяща. Друга популярна тенденция е комбинацията от романтични брошки с традиционни мъжки аксесоари, като копчета за ръкавели или щипка за вратовръзка.

В класическия и официален стил кристалните брошки трябва да се носят като част от монохромни едноцветни тоалети. Ако брошката ви е със сложна форма и наситен цвят, добавете я към обикновени дрехи с лаконична кройка. Ако кристалната ви брошка е ярка, то останалите елементи от изображението трябва да бъдат напълно комбинирани с тях.



Днес много бижутерски къщи са пуснали кристални брошки под формата на животни, птици, насекоми и морски обитатели. Да не говорим и за локалните производители, които винаги се вслушват в световните модни течения, но в същото време предлагат собствена интерпретация на тенденциите.

related

новини 5481028422035622431

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item