stoineff

Отърви се от старите интериорни врати веднъж и завинаги

 


Прибирате се вечер след дълъг ден, понечвате да отворите вратата и в главата ви изниква въпросът: Защо изобщо още пазя тази антика, да я боядисам ли или да купя нова? И двата отговора са верни. Въпросът е с колко време разполагаме, защото средствата, които ще отделите са почти еднакви. В единият вариант, ако реставрирате старите врати ви е нужно физическо време за подготовка и изпълнение, докато при закупуването на нови интериорни врати трябва да разгледате няколко магазина и да изберете врата, останалото ще свърши фирмата, която изберете.


Реставрация на врата

Първо трябва да премахнете старият лак от вратата. На пазара се продават препарати, с които да напръскате вратата, за да направи свалянето на лакираният слой по-лесно.

Следващият етап е да изшкурите вратата внимателно и да нанесете БАИЦ. И вече може да мислим за цвят. Може да изберете лак за дърво, ако сте привърженик на натуралните цветове. Като може да е светъл или тъмен. Другият вариант е да ги боядисате с блажна врата, да комбинирате цветове по ваше желание и вкус. Изчаквате да изсъхне и вратата ви е готова.



Закупуване на нова интериорна врата

Тук вариантите са много. Съветваме ви да попитате от какво е направен пълнежът на интериорните врати. Най-често срещаните варианти са:

  • Пчелна пита: кръстена е на структурата си. Отличава се с високата си звукоизолация.

  • HDF оребрение: разположени HDF панели като скара. Висока удароустойчивост и звукоизолация.

  • Перфорирано ПДЧ: изключителна здравина.


Трябва да попитате и от какво се състои самата врата и какво е покритието ѝ.



Избор на подходяща каса

Другият важен елемент е касата. В зависимост от нуждите ви тя се предлага като регулируема каса, която може да се регулира по вашият зид, права каса или ако живеете в панелно жилище и искате да спестите къртене и прах, вариантът е да изберете каса тип ”Панел”, която се поставя върху старата ви лята метална каса .


И въпреки всичко изборът остава за вас! Надяваме се да сме ви полезни.


related

новини 5685597464039040043

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item