stoineff

Идеи за легла в малки стаи

Спален диван със съхранение

Що се отнася до леглата за малки стаи, няма как да сбъркате с диван за спане. Той ви дава място за сядане през деня и не ви ограничава пространството в което се намира. 

Ако можете да спечелите едно място със съхранение, като това, дори е по-добре, защото ще имате място да приберете одеялото и възглавниците си, когато леглото не се използва. 

Сгъваем стол

Ако имате резервна стая в дома си, която не се нуждае от легло в нея на пълен работен ден, но все пак се нуждаете от място, където приятелите да отсядат от време на време, конвертируемият стол е чудесен вариант. 

Едва ли ще заема някакво подово пространство, когато е сгънато, и предлага достатъчно място за един човек, след като се разстила. 

Двуетажни легла на Мърфи

Търсенето на двойни легла за малки стаи е достатъчно трудно, но е още по-трудно, ако имате нужда от място за спане за повече от един човек. Но това е много по-лесно да се постигне с комплект двуетажно легло Мърфи. Това е идеална възможност за някой, чиито внуци идват да посещават от време на време или за всеки, който има къща под наем, която се нуждае от допълнително място за спане. Винаги, когато не се използват, те са встрани! 

Таванско помещение с бюро

Леглата заемат много подова площ, което е особено трудно за дете с малка спалня, защото не оставя много място за учене, четене и игра. С таванско легло можете да се възползвате от височината на стаята, докато използвате пода. 

Това легло в таванско помещение е особено страхотно, защото има място за учене, което вече е вградено с бюрото. Освен това има допълнителни стелажи, за да осигури повече място за съхранение. 

Скрит разтегателен диван

Разтегателните дивани са най-добрите скрити легла за малки пространства, защото са уютни и функционални във всяка позиция. Този конкретен модел няма вградено място за съхранение, но е диван в пълен размер, когато леглото е сгънато, и има много място за спане, когато леглото е извадено. 

Източник: e-broshura.com




 

 

related

Стоки и услуги 3521258051674852193

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item