stoineff

Значи мислите, че знаете всичко за дизайна на баня?

Дизайнът на банята, който осигурява стил и практичност може да бъде и във вашия дом и вие сте на правилното място, за да разберете как. Независимо дали мислите за пълна трансформация или за рентабилна (модерна) актуализация, ние знаем как да превърнете скучна, остаряла и мрачна стая в звездна баня.

Открийте стъпките, които трябва да предприемете, за да получите правилния дизайн на банята, разгледайте всички характеристики и принадлежности, които може да пожелаете да включите и разберете какви са различните стилове баня. Ще намерите и експертни съвети за съхранение, подови настилки, плочки, облицовки на прозорци и други, за да може всеки детайл да бъде изпипан до съвършенство.

За да разберете отговорите на всичките си въпроси за дизайна на банята, просто продължете да четете и не забравяйте да разгледате уникалните предложения на Баня ДеЛукс, които ще ви дадат допълнително вдъхновение за визията на вашата баня.

КОЛКО СТРУВА НОВА БАНЯ?

Може да очаквате, че ще платите средно около 8,000 лв. за пълна трансформация на банята. Въпреки това преобразяването може да започне и с бюджет от 2,300 лв. Имайте предвид, че цените варират значително между стандартните диапазони, дизайнерските фитинги и според това къде живеете.

ЗАЩО ДИЗАЙНЪТ НА БАНЯТА СЕ НУЖДАЕ ОТ ВНИМАТЕЛНО ПЛАНИРАНЕ?

Когато започнете да разглеждате как да проектирате баня, планирането е от ключово значение. Банята е практично пространство, което се използва често. Семейните бани, разбира се, имат множество ползватели, понякога по едно и също време, докато самостоятелните бани или мокрите стаи се използват ежедневно от двойка или един човек. Освен, обичайното си приложение, банята трябва да бъде хигиенична, да няма пръски и влага и да не става хлъзгава или да изглежда износена.

Докато преди се е смятало само за функционално пространство, в днешно време обичаме да проектираме банята така, че да бъде зона за тайм- аут, шик като спа център. Въпреки всички тези изисквания, получаването на страхотно проектирана баня е напълно постижимо.

Разбира се, ако не сте уверени в изграждането на собствен дизайн за банята, може да се обърнете към интериорен дизайнер за помощ или да посетите шоурум, който предлага услуга за проектиране на баня. Също така има много фирми, за проектиране и строителство, които предлагат услуга за дизайн на банята, като част от изграждането на дома.



ИЗБЕРЕТЕ СТИЛ ЗА БАНЯТА

След като сте решили какво желаете да има във вашата баня, следващата стъпка в проектирането й е да изберете стила, който предпочитате. Като цяло изборът ви вероятно ще бъде между модерна визия или по - традиционна.

За традиционните бани, ваните, мивките и тоалетните са в класически или старинен вид, обикновено са декорирани с богато украсени линии.

Модерните бани могат да бъдат ъглови или заоблени, но и двете форми се характеризират с изчистен, без допълнителни детайли, външен вид.

Стилът, който ще изберете, трябва да отговоря и с този на всички аксесоари за баня, които ще добавите в последствие. Съотношението между мебелите и аксесоарите е много важно, защото именно, ако при тях има разминаване, вашата баня ще загуби красивата си визия.

 

related

новини 153566973051764503

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item