stoineff

Кредити от банки и кредитни институции – какво трябва да знаете

При нужда от пари добър вариант е да вземате заеми от банки и кредитни институции (или техните онлайн партньори). Тези институции понякога могат да финансират кредита ви в рамките само на един ден, въпреки че времетраенето варира в зависимост от вътрешната политика на самата банка. Ако имате достъп до множество банки, попитайте всяка от тях колко време е необходимо за получаване на заем и изберете най-добрата оферта. Винаги е добре да имаш възможност да избираш!



В местните банки и кредитни институции можете да посетите клон и да кандидатствате лично. Това може да се окаже добре, ако можете бързо да планирате среща и да получите средствата, за които кандидатствате по-бързо. Но ако срещата ви с банкера или попълването на формуляр в приложението изисква информация, с която не разполагате по това време, кандидатстването онлайн от вкъщи вероятно ще бъде по-лесно.

В зависимост от вашия кредитор можете да попълните онлайн формуляр, да използвате старомодно хартиено заявление или да го попълните с представител на банка. Когато попълвате нещо на хартия, няма незабавна проверка на данните, така че рискувате да сте подали непълна заявка. Също така може да ви бъдат зададени редица въпроси, които изглеждат без значение. Не бързайте да попълвате заявлението и не го подавайте, докато не се уверите, че всичко е попълнено. Това може да помогне за ускоряване на процеса.

При някои заемодатели можете да получите средствата в същия ден, в който се регистрирате. Това е предимство, ако имате нужда от пари в брой бързо, но имайте предвид, че някои банки се нуждаят от няколко работни дни, за да прегледат вашето заявление. Трябва да архивирате информацията, която предоставяте на заемодателя, и банката ще прегледа кредитната ви история. Този процес отнема време, но може да бъде завършен в рамките на един работен ден, при условие че членовете на персонала имат капацитета да изпълнят вашата заявка.

Източник: finance5.bg

related

Стоки и услуги 1848573740174969579

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item