stoineff

Съвети за избор на рокля и пола за дами с по-пълна фигура

 


Пълното женско тяло може да изглежда съвсем различно в различните дрехи. Една и съща рокля може да изглежда по различен начин на слаба жена, както и на жена с по-пълна фигура. Опитайте се да избирате неутрални цветове и материи, които ще ласкаят еднакво всяка част от тялото ви.

Трябва ли да носите рокли или поли?

Ако все още се борите с идеята да носите рокли или поли, опитайте се да преминете през следните точки. По-пълните жени трябва да носят повече рокли и поли, които да прикриват несъвършенствата и да подчертават извивките, които харесвате. Ако се чувствате комфортно да носите поли или рокли, тогава продължете да ги носите. Не е необходимо да се чувствате притеснени от фигурата си. Всъщност, ако сте една от жените с по-пълна фигура, можете да направите така, че да носите любимите си дрехи с гордост.  Дизайнерите на облекло предлагат много красиви и стилни макси дрехи, които да носите с увереност и самочувствие.

Изравнете горната част с долната.

Когато избирате рокля или пола за по-пълна фигура, трябва да се уверите, че горната част е съобразена с останалата част от тялото ви.. Заложете на рокли с по-дълги деколтета и по-свободна талия, за да постигнете баланс и фигурата ви да изглежда по-привлекателна.

Неутралните цветове са по-универсален избор.

Ако сте жена с по-пълна фигура, определено трябва да помислите за носене на по-неутрални цветове. Това ще бъде по-универсален избор, тъй като можете да ги съчетавате както с неофициални, така и с официални тоалети. Трябва също така да вземете предвид тена на кожата и цвета на очите си, тъй като те също ще повлияят на това как най-добре да оформите гардероба си. Освен това неутралните цветове са много по-ласкателни от смелите или ярките нюанси. Те са и по-универсални, тъй като могат да се съчетават с различни тоалети. Можете да носите неутрален цвят като сиво с поли, пуловери и жилетки или да го съчетаете с чифт панталони.

Най-добрите варианти за вас са широките панталони, полите и полите тип "молив". Те могат да се съчетаят с пристягащ талията топ, рамене или блейзър за по-елегантен външен вид. Съчетайте полата или роклята си с неутрални цветове и основни модели - това ще гарантира, че средната част на тялото ви няма да изглежда прекалено голяма, а краката ви няма да изглеждат прекалено едри. Носете обувки, които съответстват на цвета на обувките и на облеклото ви.

Източник:  garderobche.com

related

Любопитно 9180110888487267944

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item