stoineff

Как да спестите пари от ремонт на спалня

Ремонтът на вашата спалня може да бъде вълнуващ проект, но може да бъде и скъп. Въпреки това, с внимателно планиране и бюджетиране, можете да преобразите спалнята си, без да разбиете банковата си сметка. Разбира се ако решите да се доверите на професионален интериорен дизайнер, то може да бъдете сигурни, че ще имате спалнята на мечтите си и отново няма да сте вложили цяло състояние.



Планирай напред

Преди да започнете ремонта си, важно е да планирате предварително. Това ще ви помогне да определите какво искате да постигнете с вашия ремонт, какви материали ще ви трябват и колко можете да си позволите да похарчите. Започнете, като създадете списък с промените, които искате да направите в спалнята си, като пребоядисване на стените, подмяна на спалното бельо или обновяване на мебелите. След като имате своя списък, проучете разходите за всеки артикул и създайте бюджет.

Преназначение и обновяване

Един от най-добрите начини да спестите пари за обновяване на спалня е да пренастроите и ремонтирате мебели, които вече имате. Например, вместо да купувате нови нощни шкафчета, помислете за пребоядисване или лакиране на сегашните. Можете също така да придадете нов облик на скрина си, като добавите нова декорация или го боядисате.

Боя и тапети

Боядисването и поставянето на тапети на стените на вашата спалня може да бъде достъпен начин за трансформиране на външния вид на стаята. Изберете цвят или шарка, които допълват вашите мебели и декор, и помислете за боядисване на акцентна стена или добавяне на тапет към една стена за допълнителен ефект. Ако имате ограничен бюджет, помислете дали да не боядисате или да поставите тапети сами, вместо да наемете професионалист.

Спално бельо и аксесоари

Подновяването на вашето спално бельо и аксесоари може да бъде достъпен начин да придадете на спалнята си нов облик. Помислете за добавяне на нови декоративни възглавници, одеяла или завеси, поставете килим или ново произведение на изкуството към стените си.

Мебели

Подмяната на вашите мебели може да бъде скъпа, но има начини да спестите пари. Помислете за пазаруване в магазини за втора употреба или магазини за пратки за нежно използвани мебели или потърсете разпродажби при търговците на дребно за мебели.

В заключение, обновяването на вашата спалня с бюджет е възможно с внимателно планиране и бюджетиране. Пренастройване и обновяване на предмети, които вече имате, боядисване и лепене на тапети, смяна на спално бельо и аксесоари и намиране на мебели на достъпна цена са всички начини да преобразите спалнята си, без да разбиете банката. С тези съвети и трикове можете да създадете стилна и привлекателна спалня, която няма да изтощи портфейла ви.

related

Стоки и услуги 3680230820021610720

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item