stoineff

Работите ли от вкъщи? Внимавайте с чехлите, които носите през целия ден

Хората, които работят от вкъщи, разбира се предпочитат да се чувстват комфортно и за това използват чехли през целия ден. Въпреки това, трябва да знаете как да изберете тази „обувка”, за да предотвратите проблеми с краката и гръбначния стълб.



Промените в начина на работа, като дистанционна, доведоха до някои промени в навиците в нашето ежедневие. Един от тях е начинът ни на обличане, тъй като това, че сме у дома, ни позволява известна гъвкавост, например носенето на шорти, суичъри или често прекарваме целия ден в дрехи за вкъщи и домашни пантофи.

Чехлите трябва да имат малка пета, за да поддържат крака, в допълнение към добрата дебелина на гумата в подметката за омекотяване. С тях, независимо дали ги използвате за кратко или дълго време, те трябва да ви осигурят стабилност, баланс, сигурност и защита в петата, когато е студено.

Последното е свързано и с опората в областта на петата, тъй като чехлите обикновено са отворени, което е индикатор, че трябва да ги носим за кратки периоди от време. Ако се използват в продължение на няколко часа, те могат да генерират претоварване на задните мускули на крака, т.е. мускулите, които компрометират вътрешния прасец, външния прасец и солеуса. Този тип обувки и тяхната структура означават, че подметката не смекчава правилно удара срещу твърди повърхности, увреждайки тези мускули.

Ето няколко важни съвета как правилно да изберете пантофи:

-        Размерът: понякога търсим чифт чехли със същия размер като обичайния ни размер обувки, но трябва да ги изпробваме и да проверим дали краката имат достатъчно място, никога да не са прекалено стегнати или прекалено хлабави. Ето защо понякога може да е добра идея да си купите номер по-голям от стандартния ви номер обувки.

 

-        Материал: В днешно време на пазара могат да се намерят много материали. Един от най-подходящите варианти е памучния материал или естествената кожа.

 

-        Качество: Много свързано с материалите, както казахме, искате нещо, което ще издържи дълго време и което можете да носите със себе си, ако тръгнете на път.

 

-        Подът в жилището: Колкото по-твърд е подът на дома ви, толкова по-дебела трябва да е подметката на чехлите, докато за тези, в чиито къщи има много килими, подметката не е чак толкова приоритетна.

 

related

Стоки и услуги 1895717978786904727

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item