stoineff

Официален старт!

06.04 2011. Рожден ден на Interview – това е датата, която считам за старт на проекта. Амбициите са сериозни. Екипът ден след  ден се умножава и добива вид. Критиката нараства, което е сигнал, че сме стъпили на правия път.  Дали ще се превърнем в независима, силна медия отразяваща общественото мнение и случващото се в страната обективно и през погледа на всеки от нас? Дали, ще бъдем фактор в политиката, обществения живот и живота на отделния гражданин? Дали, ще поставим основите на ново гражданско общество, за което правата, задълженията и бъдещето са в ръцете на отделния индивид и което упражнява натиск, когато данъците, осигуровките и държавните такси не се харчат както трябва? Дали ще успеем да покажем, че ние работещите хора сме работодателите  на  президента и министър – председателя, експертите по министерствата, чиновниците във всички държавни Агенции и институции, лекари,учени, учители? Дали, след като на изборите сме заявили позиция, ще я отстояваме до край и ще искаме обещаното ни от хората, на които сме делегирали права да упражняват държавност и управляват данъците и средствата ни? Дали ще съумеем да надрастем дребнавите кавги помежду си в името на България?
Отговорите са в ръцете ни…

related

Interview 7611649599774836970

Публикуване на коментар

  1. Дали,дали,дали...,Да ще Бъде!От това има нужда нашето общество:Свобода на словото,равнопоставеност в политиката и гласът ни да бъде чут!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Ще бъде ! Гражданското общество се роди , а Интервю е неговата трибуна !

    ОтговорИзтриване
  3. Когато се научим да се изразяваме гласно,без притеснения.Когато се научим да уважаваме чуждото мнение независимо дали го смятаме за правилно или не и смело застанем зад мечтите,правата и целите си ще престанем да бъдем безгласна буква в собствения си живот!
    Радвам се,че съм част от началото на този проект.Сигурна съм,че ще бъде!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item