stoineff

Благодаря на всички, които помогнахте на Габи!

 Благодаря на всички, които помогнахте това да се случи.


http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/1847052408-Malkata_Gabi_veche_e_zdrava.html


"4-годишната Габи, която води тежка битка с тумор на мозъка, се завърна в България късно снощи след операция в болница в Тел Авив. Средствата за лечението на момиченцето бяха събрани от хора, които искат да му помогнат, а част от тях разбраха историята й от bTV.

Преди да напусне родината преди два месеца, лекарите у нас не даваха особено големи шансове за живота й. Държавата пък не дава пари за лечението на тумора в мозъка й. Днес 4-годишното момиченце е здраво.

“Съвсем малки точици са останали от тумора, но докторът дава пълни гаранции, че ще се стопят”, каза развълнуваната майка Цветанка.

Парите за операцията бяха събрани от дарителска сметка, след като се оказа че Фондът за лечение на деца в чужбина се бави с решението си или напълно отказва да поеме разходите. Сега, когато финалът е щастлив, Габи крои планове за игри с приятелите си. Баба й пък е получила специални поръчки за менюто още от болницата в Израел – за боб и леща."

related

Помогнете на Габи 6040051459270667926

Публикуване на коментар

  1. Стойнев,това са хубави вести и дано все по-често ги има!Само,че този материал се отнасят за другото момиченце Габриела Желева.А снимката е на Габриела Йорданова,която в момента е в Италия и успешно преминава третия и курс от химиотерапия,след която ще я подготвят за трансплантацията.Виж страницата и във Фейсбук: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_167487399967258&ap=1

    ОтговорИзтриване
  2. Става ти хубаво и леко при тази новина, и се обнадеждава човек, че заедно можем, когато желаем да правим добро.

    ОтговорИзтриване
  3. Извинявам се за грешката, но пак новината е добра. Благодаря за уточнението Савлена :))

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item