stoineff

Фукня


На самотен остров останали двама корабокрушенци -  Робинзон Крузо и Клаудия Шифър. На първия сега му паднало да чука една от най-желаните жени. Един, двa, три дни. След време й се наситил, но нещо продължавало да му липсва. Бързо разбрал какво. Маскирал Клаудия Шифър като мъж, поставил я от другата страна на огъня и рекъл:
   - Слушай сега, Петкане, да ти разправям! Да знаеш, че спуках от чукане Клаудия Шифър.
Така де, какво като е извършил такъв подвиг, ако няма на кой да се похвали?
Каквито и дела или способноcти да има даден човек, те може да останат незабелязани, ако не умее да ги изтъква, т.е. да се изфука. Може би затова самохвалството е нещо като национална българска черта. Само че прекаляването в тази посока е довело до нежелан ефект - измислянето на подвизи.
С какво най-много се фука българинът?
Естествено, че със сексуални умения и попадения. Дори най-големият убитак винаги е готов да се похвали, че е изчукал едва ли не половината жени в града. Не само ги е отбелязал в тефтерчето, но те, завалийките, даже тичат след него и искат още. Е, как да не му повярваш? Особено ако си зададеш въпроса "Последно след кой тичат горките жени?" След Пешо, Гошо, Хари или хилядите други виртуозни любовчии, ходещи по българската земя? Ми да, не може всеки от тях да е най-желан. Поне класация трябва да има: първи, втори, трети по ......    развинтена фантазия.
Бивш колега често ни забавляваше с "брилянтните' си постижения. Изтърсваше нещо от сорта "Бях на фолк концерт и Кати само мен зяпаше." Друг би го казал на майтап, но той го твърдеше съвсем сериозно и дори се обиждаше, че не му вярваме.
Разказах на една приятелка за този Дон Жуан и на нея й хрумна да го провери. Обади му се и каза, че са се запознали в някаква дискотека. Той бил много пиян, затова не я помнел, но й дал телефона си. Тя се сетила за него и решила да го чуе. Буквално от първото обаждане той започна да я кани на среща, но получи тактично протакане - била заета, но й харесвало да си говорят. Атаките му бързо станаха агресивни. Дори през нощта й звънеше. Тя се оплака, че голяма беда си е взела на главата и смята скоро да го отреже окончателно.
А какво разправяше колегата? Охо, истински факир! Някаква досадница му звъняла постоянно, включително посред нощ. Отчаяно настоявала да се видят, но той тактично отклонявал опитите й, защото имал сериозна приятелка. Силно ме съмнява съществуването на официално гадже, но айде, така да бъде.
От самото начало на изпитанието се разбрахме с приятелката да се представи като ......    Йонка. Ясно, че името е леееко стряскащо. Точно такъв бе ефектът. Фантазьорите често си имат любимо женско име, с което свързват бляновете си. Може би затова колегата излъга, че досадницата се казва Ирина - явно с това наименование бяха свързани розовите му сънища.
В крайна сметка приятелката спря да отговаря на обажданията. Още при първата възможност попитах колегата за развитието. Оказа се, че той я бил отрязал при това брутално, защото ставала все по-досадна. Писнало му от нея, та решил да се освободи от "нежеланото й" присъствие.
Така завърши експериментът. Не си направих труда да разкрия истината на колегата - нека  вярва в "подвизите" си. Може би някой ден сам ще осъзнае, че греши.
Друго, с което се хвали българинът, са парите. Точно така, няма грешка. Звучи абсурдно като се има предвид мизерията, съпътстваща по-голямата част от народа, но е самата истина.
Не сте ли чували думите "Бати алчната жена! Пак ме обра до шушка. Хиляда лева ми взе" Или "Тия деца само ме вкарват в разходи. Сега пък искат якета. Ама не евтини, а гъзарски." Гледаш, че децата наистина са с новите дрехи. Но кой ги е купил? Баба? Дядо? Леля? Чичо?
Идеята на тези изхвърляния е елементарна: хем се прави на многострадалец /друг любим български спорт/, хем подпъхва внушението, че пръска егати парите, т.е. пачката го бие през ръцете.
Познавам жена, която до ден-днешен твърди, че тя лично е купила велосипеда на дъщеря си, а в същото време детето се хвали наляво-надясно, че дядото го е подарил, т.е. любовника на свекървата. Същият човек донесе материали и сам направи ремонт на техния апартамент. В деня, когато свърши работата, ония го изгониха като мръсно коте и започнаха да се хвалят, колко им е струвал ремонтът и как сами са го направили. Всичко това като се има превид, че много хора знаеха, каква е истината. Да не говорим за онези, които лично познаваха изгонения любовник. Преди това той беше купил и пералня, но и за нея "задружното" семейство разправяше, че сами са си я набавили.
Друга жена се фукаше, че големият й син работи за 2100лв,  а междувременно същият ме моли за 20, защото нямал дори за цвете на жена си по случай рождения й ден. Малкият син е в още по-окаяно cъстояние, понеже изкара 4 години в затвора, но това не му пречи да се фука, че едва ли не половината свят му дължи пари. Странно защо го изрича с неловка усмивка? И как тогава се стигна дотам това велико семейcтво да ми дължи 300лв и всяка седмица ми искат нови 20, оправдавайки се че децата нямали какво да ядат.
Един човек излъга бъдещата си съпруга, че изкарва по 100лв на ден и даже дете й направи, а тя, горката, чак след премеcтването си  в новия дом разбра, че нейният "егати какъв мъжага" още лежи на гърба на маминка. Лично на мен ми се е оплаквала, колко много съжалява, че се е хванала на този евтин номер. Ама къснооо!
Забелязал съм, че хората, които наистина разполагат с много пари, избягват да говорят по този въпрос. Може понякога да се хвалят, но не го натрапват. Има си логично обяснение: с фукане само могат да привлекат вниманието на крадците и лесно да се разделятс част от имуществото си.
Докато фантазьорите, живеещи само с голото си самохвалство, нямат такъв проблем. И да ги посетят обирджии, просто няма какво да отмъкнат, защото дори хладилникът е празен.
Тъй като усилено се занимавам с Еврофутбол, съм добре запознат с манталитета на хората, които го практикуват. Всички до един са "много напред" с печалбите. Постоянно някой се изхвърля, че предния тираж е взел не знам си колко пари. Тъкмо наивен слушател се готви да му поиска заем и той хвърля втората бомба: "Бе, да ти се намират 10лв, че нямам в мен? Забравих ги вкъщи." Друго възможно оправдание за празния джоб е, че вече са похарчени я за кредит, я по друга "достоверна" линия. При всички положения пари няма - само фукнята е останала.
Почти винаги като вляза в нашия Еврофутбол, все някой ще ми поиска цигара. Част от тях просто са авантаджии, но други вече са изгубили последните си пари. Никой не си го признава, защото всички "печелят често".
Само веднъж си позволих да се похваля, че съм взел 1000лв от Еврофутбол. Беше истина, но след този случай не съм си позволявал да повторя същaтa грешка. Струваше ми 100лв в брой и още толкова за дамско бельо. Или поне така ми каза коварната женска твар, която се възползва от услужливата ми душица. След този случай много внимателно крия печалбите.
Личното ми заключение е, че  повече губиш, отколкото печелиш от фукнята.

related

фукня 289617639319214389

Публикуване на коментар

  1. За жалост доста верни неща има в думите ти. Много хора, се правят на такива каквито не са и това се превръща в самоцел - едно непрестанно представление, цирк... само и само за да се изтъкнат, изфукат, похвалят...

    ОтговорИзтриване
  2. Май единствено самохвалството остана на този народ.
    Но гледам, че напоследък и по тази линия не сме много активни. Не всеки е толкова нагъл, че с празен джоб да се прави на Рокфелер.

    ОтговорИзтриване
  3. Комплексари сме си,ама и не си го признаваме.

    ОтговорИзтриване
  4. Хе хе !
    Знаете ли за какво е създадена Вселената ?
    ЗА МЕН !
    Не знаехте ли ?
    Сега вече знаете !
    И Слънцето изгрява , за да ме види !
    Хе хе !

    ОтговорИзтриване
  5. Mira, някой може да си го признае, но първo трябва да измисли как да го представи като самохвалство.

    ОтговорИзтриване
  6. Панацеа, имах подозрение, че е така, но не бях сигурен. Щом признаваш, съмнението отпада.

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item