stoineff

Обръщение към "шибаните" кучета и овчари - Ден без Бойко Борисов

Бате Бойко - да се свети името Му
Ден без Бойко Борисов - голяма част от медиите угоднически замлъкнаха, но групата във фейсбук набира скорост

"Що за глупост е това? Платили са на някой да го направи. Искам всеки ден да показвам на хората какво прави правителството, кметовете." - това беше коментара на премиера за създадената група. Отново с високомерие, отново с пренебрежение Борисов показа, че не му пука какво мисли българина. А за изцепката в Созопол, че българинът е като куче и трябва да се държи изкъсо въобще не ми се коментира. Именно от Созопол чухме, че сме "шибан народ" от един бивш министър без портфейл. Та този "шибан народ" трябва да се държи изкъсо - тояга когато се наложи, глад, къс повод и намордник - за да не хапе - да не осквернява името на св. Бойко Победоносец (магистрало-метро строителя). Включих се в групата искам поне един ден да не съм куче, овчар, или шибан. Между другото групата е доста нежна в отношението се към Него (да ме прощава, че напразно споменавам името Му)

 ПРИЗИВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО И МЕДИИ: Нека в деня на последните парламентарни избори - 5-ти юли - да не бъде споменавано името на премиера поне за 24 часа. Без значение дали той е постигнал нещо значимо или е направил някой гаф, нека в този летен ден да си седим/лежим на сянка, да отпиваме от бирата/коктейла си и да не дискутираме поне за ден правителството и в частност премиера. Нека българските медии изоставят поне за ден стария албански модел "Добър вечер, Енвер Ходжа!" и се съсредоточат върху по-важни теми от сорта на: цената на бирата и цацата, пияните британци из морските курорти, трансферните саги из А група, новите хитове на Лейди Гага и Милко Калайджиев и не на последно място гръдната обиколка на Преслава.

Събитието не е насочено по никакъв начин срещу партия ГЕРБ или срещу господин министър-председателя. Създателите и участващите просто търсим начин за протест срещу организираната и неорганизираната медийната лакейщина и опитите една личност да бъде изтъкната над останалите без винаги да има повод. Разбираме, че в България министър-председателят заема най-основната функция в изпълнителната власт, но сме против това да всички постижения на правителството да бъдат приписвани лично на него и да се прави репортаж за всяко едно рязане на лента от негова страна по подобие на другаря Владимир Владимирович Путин в братския СССР, пардон Русия. Както ЕС, така и ние не отричаме успехите на сегашното управление в множество сфери, но пренасищането на медийното пространство с една политическа личност създава усещане за автокрация.

И Бате, аре по-полека с изказванията, а? Става ли?

related

Политика 8956022033627764067

Публикуване на коментар

  1. Ами,има доза истина в изказванията му,доста разпасан народ сме..Много примери има,говоря като цяло за общата маса,овчици сме си,да си виждал скоро барикади?Въпреки,че имаше поводи поне 100.

    ОтговорИзтриване
  2. Не му е работа да дава обобщаващи оценки. Вместо да се пъчи по телевизията и да плямпа глупости да върши работа, а не само да хвърля прах в очите на хората.

    ОтговорИзтриване
  3. Знаеш ли решила съм да проявя търпимост към него,въпреки че селяшките му изказвания дразнят.Решила съм го защото все нещо трябва да се оправи в тази държава/уверявам те че София не е България/,20 години кой ли не си прави с нас какво ли не искам да видя какво ще направи "селянина с колелото".

    ОтговорИзтриване
  4. Честно казано и аз бях решил да не пиша нищо отрицателно,а да гледам само положителните аспекти в управлението, но не успях...

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item