stoineff

Николай Русинов - Заловен


Николай Русинов - Заловен
Николай Русинов



Издирваният втори заподозрян за убийството на Яна Кръстева Николай Русинов е заловен от полицията.

Веднага след убийството в Борисовата градина мъжът е напуснал страната и се е укривал в Турция. Русинов е имал намерение да се предаде на полицията.

Николай Русинов е заловен в 09.50 часа днес на Летище София, където е пристигнал с полет от Истанбул, съобщи директорът на СДВР комисар Валери Йорданов. Задържаният е отведен за разпити. Мъжът съдейства на полицията, но твърди, че не помни почти нищо от фаталната нощ, но признава, че познава жертвата и че през нощта е имал контакти с нея. Негов защитник по делото ще бъде адвокат Марин Марковски.

За убийството на Яна Кръстева бе задържан и 34-годишният Пламен Трифонов.

28-годишната Яна беше открита мъртва и полугола под дърво в закътана част на Борисовата градина на 10 юли. Според разследващите Пламен Трифонов и Николай Русинов са задушили Яна, докато са се опитвали да й попречат да вика за помощ. Целта им е била да я изнасилят.

Междувременно във Facebook се появи група, която усилено подкрепя Николай Русинов. В нея пишат негови познати и приятели, които го определят като неспособен да извърши такова тежко престъпление. На снимка, публикувана на страницата на групата, се вижда как Русинов носи на ръце малко бебе.

още по темата
http://www.inter-view.info/2011/11/plamen-trifonov-ubiistvoto-na-iana.html

related

Важни 1019372718410382491

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item